Avisos

Torroella de Montgrí rep un distintiu per la bona pràctica en turisme sostenible 'El Parc Natural a l'Escola'

Green Destinations valora el projecte educatiu com un dels 100 millors exemples inspiradors del món

La cap d'àrea de Turisme, Lídia Alonso; i la cap de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra
La cap d'àrea de Turisme, Lídia Alonso; i la cap de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra
Foto de família de Green Destinations del sud d'Europa
Foto de família de Green Destinations del sud d'Europa
Parc Natural del Montgrí
Parc Natural del Montgrí
Illes Medes
Illes Medes

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una de les 100 millors pràctiques de turisme sostenible del món.

En el marc del 'Green Destinations Top 100 stories competition', l'organització Green Destinations recull les 100 millors pràctiques de turisme sostenible de destins d'arreu del món per compartir-les i convertir-les en exemples inspiradors.

Un projecte educatiu on hi intervenen 9 escoles de 6 municipis

Enguany Torroella de Montgrí i l’Estartit, han estat seleccionades per un projecte que apropa el Parc Natural als infants i a tota la comunitat educativa'.

En aquest programa educatiu hi han intervingut 9 centres educatius de sis municipis de l'Alt i el Baix Empordà. Dos d’ells, el Guillem de Montgrí i l’Escola Portitxol, de Torroella i l’Estartit. Hi han participat un total de 3.000 alumnes i el seu objectiu és aconseguir que els nens i nenes adquireixin les eines necessàries per comprendre l’entorn més proper del Parc i esdevinguin persones capaces d’intervenir-hi activament i críticament per conservar-lo i millorar-lo. Es tracta d'un programa que busca implicar tota la comunitat educativa des dels infants, passant per les famílies, el professorat, els centres educatius, el Parc Natural i els Ajuntaments.

Recepció del distintiu en el marc d'un Congrés a Atenes

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament ha rebut aquest dimarts a la tarda el distintiu que acredita la bona pràctica en el marc del Congrés sobre el Futur del Turisme que es celebra aquesta setmana a Atenes, organitzat per Green Destinations.

Aquesta i tota la resta de pràctiques escollides per Green Destinations es troben publicades al web de l'organització.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis