Avisos

Torroella de Montgrí rep un distintiu per la bona pràctica en turisme sostenible 'El Parc Natural a l'Escola'

Green Destinations valora el projecte educatiu com un dels 100 millors exemples inspiradors del món

La cap d'àrea de Turisme, Lídia Alonso; i la cap de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra
La cap d'àrea de Turisme, Lídia Alonso; i la cap de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra
Foto de família de Green Destinations del sud d'Europa
Foto de família de Green Destinations del sud d'Europa
Parc Natural del Montgrí
Parc Natural del Montgrí
Illes Medes
Illes Medes

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una de les 100 millors pràctiques de turisme sostenible del món.

En el marc del 'Green Destinations Top 100 stories competition', l'organització Green Destinations recull les 100 millors pràctiques de turisme sostenible de destins d'arreu del món per compartir-les i convertir-les en exemples inspiradors.

Un projecte educatiu on hi intervenen 9 escoles de 6 municipis

Enguany Torroella de Montgrí i l’Estartit, han estat seleccionades per un projecte que apropa el Parc Natural als infants i a tota la comunitat educativa'.

En aquest programa educatiu hi han intervingut 9 centres educatius de sis municipis de l'Alt i el Baix Empordà. Dos d’ells, el Guillem de Montgrí i l’Escola Portitxol, de Torroella i l’Estartit. Hi han participat un total de 3.000 alumnes i el seu objectiu és aconseguir que els nens i nenes adquireixin les eines necessàries per comprendre l’entorn més proper del Parc i esdevinguin persones capaces d’intervenir-hi activament i críticament per conservar-lo i millorar-lo. Es tracta d'un programa que busca implicar tota la comunitat educativa des dels infants, passant per les famílies, el professorat, els centres educatius, el Parc Natural i els Ajuntaments.

Recepció del distintiu en el marc d'un Congrés a Atenes

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament ha rebut aquest dimarts a la tarda el distintiu que acredita la bona pràctica en el marc del Congrés sobre el Futur del Turisme que es celebra aquesta setmana a Atenes, organitzat per Green Destinations.

Aquesta i tota la resta de pràctiques escollides per Green Destinations es troben publicades al web de l'organització.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis