Avisos

El reconegut circuit Swim No Limits escull l'Estartit per tancar aquest dissabte la temporada 2022

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de Catalunya, Espanya i Europa i que celebrarà la festa final el dissabte 1 d'octubre en la localitat gironina.

De la mà de FreeStrokes i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, s'espera que prop de 400 esportistes es desplacin a aquest lloc icònic de la Costa Brava per participar de les diferents distàncies i modalitats que ofereix l'organització: des de les populars travesses de 5.700 i .2500 metres o les curses solidàries infantils o de relleus, que destinen la recaptació íntegra en la lluita contra el càncer infantil de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Els participants tindran l'oportunitat de nedar en les cristal·lines aigües del Mediterrani gaudint d'una de les reserves marines més antigues d'Europa. Aquest fet singular juntament amb l'ambient festiu popular que acompanya el circuit arreu de Catalunya, són els ingredients millor valorats pels adeptes a la natació i concretament a les aigües obertes.

Jordi Gillué, responsable de FreeStrokes i director tècnic, comenta que: "Swim No Limits no podia tancar aquesta temporada en un millor escenari. L'Estartit-Medes té tots els al·licients que busca el nedador popular: Uns espais ideals per a fruir de les aigües obertes, combinat amb una gran oferta gastronòmica, turística i cultural. No es pot demanar més"

Les proves s'iniciaran puntualment a les 8:30 del matí i a les 12?h començaran les curses solidàries infantils i de relleus.

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis