Avisos

Presenten la temporada teatral del segon semestre a l'Auditori Teatre Espai Ter

‘El Llop’, 'Los Pazos de Ulloa', 'Per fi sol' i 'Entre Copas' seran algunes de les propostes més destacades

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre Espai Ter. L'estrena a Girona d'aquesta comèdia narra una setmana de vacances imprevisible de dos amics que acaben de complir 40 anys. Aquest espectacle compta amb un repertori de coneguts actors i actrius de sèries espanyoles com Juanjo Artero (Verano Azul, El Comisario), Patxi Freytez (El Comisario, Todo sobre mi Madre), Ana Villa (Amar en tiempos revueltos, El Comisario, Hospital Central) i Elvira Quadrupani (Cuéntame, La que se avecina, Amar en tiempos revueltos).

La programació de teatre de l'Espai Ter inclou propostes de diferents estils que satisfaran tots els gustos, amb la presència, un any més, del festival Temporada Alta, referent de la programació teatral. Enguany, Temporada Alta programa dos espectacles: d’una banda, Delicades, de T de Teatre, protagonitzada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca -les T de Teatre- que compartiran escenari amb Jordi Rico i Albert Ribalta; i de l’altra, Per fi sol, espectacle en què Carles Sans, del Tricicle, després de quaranta anys en silenci, aprofita per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes amb els seus companys.

De l’apartat teatral destaca la representació d’El Llop: Terra Baixa, la versió del clàssic d’Àngel Guimerà sorgida de l’exitós programa de TV3 i dirigida per Àngel Llàcer emès a principis d’any que reivindicava el teatre amateur del país. Amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, va posar de manifest la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà.

L'Espai Ter també acollirà l’estrena gironina de Los Pazos de Ulloa, considerada una de les millors obres de la literatura castellana, en el centenari de la mort  de la seva autora, Emilia Pardo Bazán. L’obra compta amb un repartiment de grans actors com Pere Ponce, Diana Palazón, Marcial Álvarez, Francesc Galceran, Esther Isla i David Huertas. La novel·la evoca a la vida rural a Galícia al segle XIX amb una noblesa en decadència. Vol ser una declaració d’intencions contra la violència i la crueltat, que se centra en l’enfrontament entre el desig, la passió i l’amor, la violència rural.

Per últim, l’Espai Ter manté la seva aposta per la creativitat local i programa l’estrena de la primera obra de la nova companyia Grop, de Torroella, Sempreviva. Una ficció administrativa, una sàtira letal sobre la burocràcia, que a la vegada qüestiona la vida que vivim, els nostres desitjos més íntims i el pes de l'herència familiar. Grop és una companyia empordanesa-argentina, que està formada per les actrius Susanna Bosch i Antonella Posso i pel dramaturg Daniel Casanovas.

Us recordem que l’Espai Ter ofereix l’abonament T-5 que permet comprar 5 entrades de diferents espectacles per un preu de 60 €.

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis