Avisos

L'Ajuntament donarà accés públic a la pista poliesportiva annexa al pavelló vell de Torroella de Montgrí

Ha aprovat un reglament per regular-ne l'ús i el funcionament

09.09.2022

La pista poliesportiva exterior annexa al pavelló vell, popularment coneguda com a pista blava, serà d'accés públic. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el canvi en el règim d'ús un cop s'ha anat alliberant aquest equipament municipal arran de l'entrada en servei del nou pavelló.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, argumenta que «fins ara s'utilitzava moltíssim, com a espai complementari al pavelló, però que amb el nou pavelló han quedat moltes hores lliures. Per aquesta raó i perquè la voluntat de l'Ajuntament és la de fomentar la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre el conjunt de la població, formi part o no d'un club, s'ha decidit obrir-la a la ciutadania en general.»

Amb l'objectiu de regular-ne l'ús i el funcionament , en el darrer Ple es va aprovar un reglament. Segons Pigem, «es tracta d'un articulat senzill que defineix qüestions operatives bàsiques com el règim d'utilització, l'horari, drets i deures dels usuaris, l'accés prioritari de les entitats i centres escolars, responsabilitats, etc. La voluntat és fer-ho senzill, però per racionalitzar-ne l'ús, calia aprovar abans una normativa.»

En determinats casos que concreta el reglament, s'establirà una taxa, bàsicament quan s'organitzin campionats o actes no esportius, però en la gran majoria de casos, l'accés serà gratuït.

Les entitats del municipi o centres escolars podran reservar la utilització de l’equipament esportiu. Si l’equipament està reservat quedarà tancat a la ciutadania en general.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis