Avisos

L'Ajuntament inicia l'adequació de l'accés sud a l'escola Guillem de Montgrí

L'actuació es porta a terme en el marc dels Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i l’Estartit 2021/2022

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la tanca perimetral de l’accés i adequar-hi un porxo cobert amb porta d’entrada per millorar l’accessibilitat d’aquest punt que actualment no disposa d’aixopluc. També es preveu el desmuntatge, demolició i eliminació del sorrer, amb la instal·lació d’una zona de pas direcció a l’escola, juntament amb la millora de l’estat actual del paviment de l’entrada on es formen bassals, dotant-lo de pendent amb un paviment continu a base de formigó.

Arrel de la nova organització escolar acordada pel Departament d’Educació de la Generalitat per fer front al COVID-19, l’Escola Guillem de Montgrí va començar a utilitzar l’accés Sud per tal de facilitar les entrades i sortides esglaonades dels/les alumnes. La voluntat de l’escola és seguir donant ús a aquest accés sud de forma permanent atès que facilita la seva organització i també la de les famílies que porten o recullen als infants. Fins ara, aquest accés sud tenia una porta d’entrada i sortida, però no estava habilitat adequadament per convertir-se en una entrada i sortida oficial i permanent de l’escola.

L'actuació que s'està executant té un cost de 48.000 euros (IVA inclòs) i es porta a terme en el marc dels Pressupostos Participatius 2021/2022, ja que va resultar el projecte més votat per la ciutadania i guanyador en l’àmbit de Torroella de Montgrí. El projecte va ser proposat per l'AMPA del Guillem de Montgrí.

La regidora d’Educació, Anna Company, argumenta que «amb aquesta nova entrada al Guillem, on també hi instal·larem aparcabicis, facilitem l'accés a l'escola en bicicleta aprofitant el projecte de camins escolars segurs, que es reprendrà en breu. Tenint en compte que al davant hi haurà una avinguda per l'accés a peu i amb bici, amb vegetació i bancs, quedarà un entorn molt agradable.»

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis