Avisos

L'Ajuntament inicia l'adequació de l'accés sud a l'escola Guillem de Montgrí

L'actuació es porta a terme en el marc dels Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i l’Estartit 2021/2022

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la tanca perimetral de l’accés i adequar-hi un porxo cobert amb porta d’entrada per millorar l’accessibilitat d’aquest punt que actualment no disposa d’aixopluc. També es preveu el desmuntatge, demolició i eliminació del sorrer, amb la instal·lació d’una zona de pas direcció a l’escola, juntament amb la millora de l’estat actual del paviment de l’entrada on es formen bassals, dotant-lo de pendent amb un paviment continu a base de formigó.

Arrel de la nova organització escolar acordada pel Departament d’Educació de la Generalitat per fer front al COVID-19, l’Escola Guillem de Montgrí va començar a utilitzar l’accés Sud per tal de facilitar les entrades i sortides esglaonades dels/les alumnes. La voluntat de l’escola és seguir donant ús a aquest accés sud de forma permanent atès que facilita la seva organització i també la de les famílies que porten o recullen als infants. Fins ara, aquest accés sud tenia una porta d’entrada i sortida, però no estava habilitat adequadament per convertir-se en una entrada i sortida oficial i permanent de l’escola.

L'actuació que s'està executant té un cost de 48.000 euros (IVA inclòs) i es porta a terme en el marc dels Pressupostos Participatius 2021/2022, ja que va resultar el projecte més votat per la ciutadania i guanyador en l’àmbit de Torroella de Montgrí. El projecte va ser proposat per l'AMPA del Guillem de Montgrí.

La regidora d’Educació, Anna Company, argumenta que «amb aquesta nova entrada al Guillem, on també hi instal·larem aparcabicis, facilitem l'accés a l'escola en bicicleta aprofitant el projecte de camins escolars segurs, que es reprendrà en breu. Tenint en compte que al davant hi haurà una avinguda per l'accés a peu i amb bici, amb vegetació i bancs, quedarà un entorn molt agradable.»

12.08.2022

Torroella de Montgrí ho té tot a punt per celebrar una Festa Major com les d'abans, amb totes les activitats i sense les restriccions dels darrers... (Llegir més)

11.08.2022

Jordi Costa i Gayoso, alumne de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el treball «Projecte de depuració d’aigües residuals amb... (Llegir més)

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la... (Llegir més)

09.08.2022

Les famílies de Torroella de Montgrí que han patit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal ja disposen al cementiri municipal d'un espai de... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

Cercador
eventis