Avisos

El director general de Joventut visita el camp de treball «Vol directe al passat»

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse Pou i la consellera comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, Agnès Gasull, van visitar ahir a la tarda, a l'Institut Montgrí, els participants i monitors del camp de treball «Vol directe al passat» que aquests dies s'està desenvolupant a Torroella de Montgrí i la Tallada d'Empordà.

Van ser rebuts per la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Anna Company, i van tenir l'oportunitat de conèixer de primera mà els objectius i com avança el projecte, en el qual hi ha inscrits 24 joves, de 14 a 17 anys, d'arreu de Catalunya.

El camp es va iniciar el 16 de juliol i s'allargarà dues setmanes durant les quals es treballaran temes de memòria històrica (enregistrament d'entrevistes a persones que van viure la República i la Guerra Civil) i s'adequaran algunes de les restes de l'aeròdrom 318 de Canet de la Tallada (desbrossament i neteja d'alguns búnquers per facilitar la seva visita i difusió).

El camp està organitzat per la direcció general de Joventut de la Generalitat i gestionat per l'associació juvenil Ígnia. Compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Torroella de Montgrí i de la Tallada d'Empordà, de l'Àrea de Joventut i del Museu de la Mediterrània.

La regidora de Joventut, Anna company, ha explicat que la visita realitzada al camp de treball «ens ha donat la visió que l'equip d'Ígnia està fent una molt bona feina amb aquestes joves, fomentant el treball cooperatiu, la cohesió de grup i creant un ambient alegre i d'amistat. Vam establir una conversa molt interessant on cadascú va poder fer preguntes i el feedback va ser molt positiu.».

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis