Avisos

Inicien les obres per instal·lar dos nous semàfors a la C-31 en el marc del projecte Camins Escolars Segurs de Torroella

Demà dimecres i dijous s'hi donarà pas alternatiu perquè cal obrir una rasa que travessi la C-31 a l'altura del carrers Pintor Gimeno i carrer del Roser

17.05.2022

Aquesta setmana s'està portant a terme l'obra civil d'instal·lació dels dos nous semàfors que regularan el trànsit a la cruïlla dels carrers Pintor Gimeno i Bellavista, i del Roser, amb la carretera C-31 de Torroella de Montgrí.

L'actuació forma part del projecte Camins Escolars Segurs,  una iniciativa impulsada per l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament i treballada conjuntament amb la comunitat educativa, per tal que els nens i nenes puguin desplaçar-se amb la màxima seguretat des dels seus domicilis fins als centres escolars i la zona esportiva.

La instal·lació dels semàfors comportarà, demà dimecres i dijous, afectacions de trànsit a la C-31, ja que caldrà obrir-hi una rasa per passar-hi instal·lacions. Per tal de minimitzar-ne les incidències en la mobilitat, es donarà pas alternatiu. Els treballs s'agilitzaran el màxim possible per minimitzar-ne les retencions que s'hi puguin produir.

Les obres del projecte Camins Escolars Segurs van iniciar-se a primers de mes i avancen a bon ritme. L'àmbit d'actuació del projecte és d'uns 1,4 km de recorregut. L'execució es farà en dues fases. La primera, pressupostada en uns 100.000 euros, s’acabarà el mes de juny i connectarà el carrer del Roser i l'aparcament de l'Espai Montgrí.

En aquests moments s'ha completat l'actuació programada al sector sud del carrer del Roser i ja s'ha començat a treballar en algun punt de l'altra banda de la carretera. En concret, s'han ampliat dues voreres a la plaça Empordà i a la Ronda Pau Casals amb el carrer Bellavista.

El projecte de Camins Escolars Segurs preveu implementar canvis de circulació en alguns punts. A l'altura de l'encreuament entre el carrer de Verges i el del Roser, es modificarà la circulació del segon, i no es permetrà anar a la dreta. La zona d'aparcaments que hi ha actualment es transforma en una àrea per a vianants senyalitzada amb pintura i es col·locaran bancs i vegetació. D'altra banda, la circulació dels carrers Josep Carner es planteja d'una sola direcció.

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis