Avisos

Inicien les obres per instal·lar dos nous semàfors a la C-31 en el marc del projecte Camins Escolars Segurs de Torroella

Demà dimecres i dijous s'hi donarà pas alternatiu perquè cal obrir una rasa que travessi la C-31 a l'altura del carrers Pintor Gimeno i carrer del Roser

17.05.2022

Aquesta setmana s'està portant a terme l'obra civil d'instal·lació dels dos nous semàfors que regularan el trànsit a la cruïlla dels carrers Pintor Gimeno i Bellavista, i del Roser, amb la carretera C-31 de Torroella de Montgrí.

L'actuació forma part del projecte Camins Escolars Segurs,  una iniciativa impulsada per l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament i treballada conjuntament amb la comunitat educativa, per tal que els nens i nenes puguin desplaçar-se amb la màxima seguretat des dels seus domicilis fins als centres escolars i la zona esportiva.

La instal·lació dels semàfors comportarà, demà dimecres i dijous, afectacions de trànsit a la C-31, ja que caldrà obrir-hi una rasa per passar-hi instal·lacions. Per tal de minimitzar-ne les incidències en la mobilitat, es donarà pas alternatiu. Els treballs s'agilitzaran el màxim possible per minimitzar-ne les retencions que s'hi puguin produir.

Les obres del projecte Camins Escolars Segurs van iniciar-se a primers de mes i avancen a bon ritme. L'àmbit d'actuació del projecte és d'uns 1,4 km de recorregut. L'execució es farà en dues fases. La primera, pressupostada en uns 100.000 euros, s’acabarà el mes de juny i connectarà el carrer del Roser i l'aparcament de l'Espai Montgrí.

En aquests moments s'ha completat l'actuació programada al sector sud del carrer del Roser i ja s'ha començat a treballar en algun punt de l'altra banda de la carretera. En concret, s'han ampliat dues voreres a la plaça Empordà i a la Ronda Pau Casals amb el carrer Bellavista.

El projecte de Camins Escolars Segurs preveu implementar canvis de circulació en alguns punts. A l'altura de l'encreuament entre el carrer de Verges i el del Roser, es modificarà la circulació del segon, i no es permetrà anar a la dreta. La zona d'aparcaments que hi ha actualment es transforma en una àrea per a vianants senyalitzada amb pintura i es col·locaran bancs i vegetació. D'altra banda, la circulació dels carrers Josep Carner es planteja d'una sola direcció.

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis