Avisos

Inicien les obres per instal·lar dos nous semàfors a la C-31 en el marc del projecte Camins Escolars Segurs de Torroella

Demà dimecres i dijous s'hi donarà pas alternatiu perquè cal obrir una rasa que travessi la C-31 a l'altura del carrers Pintor Gimeno i carrer del Roser

17.05.2022

Aquesta setmana s'està portant a terme l'obra civil d'instal·lació dels dos nous semàfors que regularan el trànsit a la cruïlla dels carrers Pintor Gimeno i Bellavista, i del Roser, amb la carretera C-31 de Torroella de Montgrí.

L'actuació forma part del projecte Camins Escolars Segurs,  una iniciativa impulsada per l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament i treballada conjuntament amb la comunitat educativa, per tal que els nens i nenes puguin desplaçar-se amb la màxima seguretat des dels seus domicilis fins als centres escolars i la zona esportiva.

La instal·lació dels semàfors comportarà, demà dimecres i dijous, afectacions de trànsit a la C-31, ja que caldrà obrir-hi una rasa per passar-hi instal·lacions. Per tal de minimitzar-ne les incidències en la mobilitat, es donarà pas alternatiu. Els treballs s'agilitzaran el màxim possible per minimitzar-ne les retencions que s'hi puguin produir.

Les obres del projecte Camins Escolars Segurs van iniciar-se a primers de mes i avancen a bon ritme. L'àmbit d'actuació del projecte és d'uns 1,4 km de recorregut. L'execució es farà en dues fases. La primera, pressupostada en uns 100.000 euros, s’acabarà el mes de juny i connectarà el carrer del Roser i l'aparcament de l'Espai Montgrí.

En aquests moments s'ha completat l'actuació programada al sector sud del carrer del Roser i ja s'ha començat a treballar en algun punt de l'altra banda de la carretera. En concret, s'han ampliat dues voreres a la plaça Empordà i a la Ronda Pau Casals amb el carrer Bellavista.

El projecte de Camins Escolars Segurs preveu implementar canvis de circulació en alguns punts. A l'altura de l'encreuament entre el carrer de Verges i el del Roser, es modificarà la circulació del segon, i no es permetrà anar a la dreta. La zona d'aparcaments que hi ha actualment es transforma en una àrea per a vianants senyalitzada amb pintura i es col·locaran bancs i vegetació. D'altra banda, la circulació dels carrers Josep Carner es planteja d'una sola direcció.

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis