Avisos

Cala Montgó revalida la Bandera Blava que certifica el bon estat ambiental i de serveis de la platja

La platja torroellenca fa 12 anys que obté aquest reconeixement de forma ininterrompuda

Imatge aèria de Cala Montgó
Imatge aèria de Cala Montgó
Persones prenent el sol a Cala Montgó
Persones prenent el sol a Cala Montgó
Cartell d'inici del Camí de Ronda de Cala Montgó
Cartell d'inici del Camí de Ronda de Cala Montgó

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis. 
La Fundació d'Educació Ambiental ha fet públics aquests guardons reconeguts a nivell internacional amb presència en més d'una quarantena de països d'arreu del món.

En el conjunt del país 94 platges han estat reconegudes amb la bandera blava, 26 de les quals corresponen a les Comarques Gironines. 

Cala Montgó ha revalidat una ensenya que va aconseguir el 2008 i que ha mantingut ininterrompudament des del 2010. 

Un guardó que certifica la qualitat ambiental i dels serveis

Les banderes blaves són entregades per la Fundació d'Educació Ambiental que analitza i valora la gestió ambiental de les platges, la seguretat de les zones de bany, la prestació de serveis i la informació que es dóna. També la qualitat de l'aigua que ha de ser excel·lent per obtenir el reconeixement. 

El Jurat internacional que ha atorgat les banderes blaves es va reunir el passat 20 d'abril a Dinamarca i va concedir més de 5.000 banderes blaves, de les quals 4.194 corresponent a platges, 732 a ports esportius i 116 a embarcacions turístiques.

Precisament, en l'àmbit dels ports l'Estartit també està d'enhorabona ja que el Club Nàutic de la població ha revalidat un any més el guardó ambiental. 

Un guardó que certifica l'aposta per la sostenibilitat i la qualitat  

La regidora de Turisme, Dúnia Oliveras, ha valorat que guardons com aquest "situen el municipi en el mapa del turisme de qualitat"  mentre que el regidor de Gestió Costanera, Marc Calvet ha afirmat que "ens podem entir orgullosos d'una distinció que certifica l'aposta per la sostenibilitat que fa anys s'està fent al municipi". 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis