Avisos

Promouen la cuina marinera en el menjador de l'escola Guillem de Montgrí

L'actuació forma part del projecte “El Peix a l'Escola, sensibilització del consum de peix a les escoles del Baix Empordà"

11.05.2022

L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha participat aquest matí a la masterclass de cuina marinera que han organitzat l'associació GALP Costa Brava, la Confraria de Pescadors de Palamós i del Museu de la Pesca al menjador del escolaguillemdemontgri. Aquest servei està gestionat per l'AFA del centre i setmanalment ofereix menús elaborat amb peix fresc de Palamós. Precisament, el mes de febrer, el centre va rebre el certificat de qualitat «Bo, Sa i d'Aquí», en reconeixement al seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat.

L'activitat formativa d'aquest matí ha anat a càrrec del pescador Salvador Fortuny, de MasterPeix, i Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar. L’objectiu ha estat el d'oferir noves receptes i ensenyar com cuinar el peix perquè sigui més gustós i atractiu per els infants.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis