L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha participat aquest matí a la masterclass de cuina marinera que han organitzat l'associació GALP Costa Brava, la Confraria de Pescadors de Palamós i del Museu de la Pesca al menjador del escolaguillemdemontgri. Aquest servei està gestionat per l'AFA del centre i setmanalment ofereix menús elaborat amb peix fresc de Palamós. Precisament, el mes de febrer, el centre va rebre el certificat de qualitat «Bo, Sa i d'Aquí», en reconeixement al seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat.
L'activitat formativa d'aquest matí ha anat a càrrec del pescador Salvador Fortuny, de MasterPeix, i Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar. L’objectiu ha estat el d'oferir noves receptes i ensenyar com cuinar el peix perquè sigui més gustós i atractiu per els infants.