Avisos

GOL retransmetrà els partits del MICFootball que es disputaran a Torroella de Montgrí

12.04.2022

La cadena de televisió GOL retransmetrà en directe, per a tot l'Estat, a partir de demà a la tarda, els partits del torneig internacional MICFootball 2022 que es disputaran fins dissabte al camp d'esport de Torroella de Montgrí. Aquesta serà la seu del torneig des d'on es retransmetran més partits.

Podeu conèixer l'horari de les retransmissions a https://www.goltelevision.com/programacion

Torroella i a l'Estartit són dues de les seus del grup A la categoria U12 (aleví), on hi ha enquadrats equips de primer nivell com el Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Atlético de Madrid i Olimpique de Marseille. L'Escola de Futbol Baix Ter està encuadrat al grup C, amb l'Atlético de Madrid, l'Albion SC San Diego Elite Academy i el Català FC Puerto Rico

>> Aquí podeu descarregar-vos el calendari de partits d'aquesta categoria. (Hem ressaltat en groc els que es disputaran al nostre municipi).

Avui s'han enllestit els preparatius per tenir els dos camps i les instal·lacions en les millors condicions possibles, tant per als jugadors, com per als espectadors.

El torneig s'inaugura demà, a les 11 h, i el camp de l'Estartit serà una de les 4 seus en què s'ha desglossat la cerimònia inaugural. Enguany s'ha decidit fer així per tal d'evitar aglomeracions multitudinàries i minimitzar riscos tenint en compte l'actual fase de la COVID-19.

A l'Estartit hi ha 15 equips allotjats en diferents hotels del poble.

L'alcalde, Jordi Colomí, es mostra molt il·lusionat i valora molt positivament que Torroella i l'Estartit acullin, un anys més, el MICFootball: «Estem molt orgullosos de formar part de la família del MICFootball des del primer dia. Any rere any la nostra implicació no ha fet més que reforçar-se i créixer. Es tracta d'una iniciativa que trascendeix el vessant esportiu, per convertir-se en un esdeveniment social i de dinamització territorial de primer nivell. En el nostre cas, com a destinació turística que som, té també una notable incidència pel que fa a l'oportunitat que té de donar a conèixer el nostre patrimoni natural i cultural, els nostres serveis i les instal·lacions esportives. El turisme esportiu és un àmbit en el qual volem seguir creixent. Tenim molt camp per recórrer i el MICFootball és una gran oportunitat per ajudar-nos a avançar cap a l'assoliment d'aquests objectius.»

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis