Avisos

S'inicia la posada a punt de les platges de Torroella i l'Estartit de cara a la Setmana Santa

05.04.2022

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per a la posada a punt de les platges de Torroella i de l'Estartit de cara a la propera Setmana Santa. S'està fent la neteja de xoc inicial, sobretot a la platja Gran de l'Estartit i la brigada municipal està instal·lant les dutxes i els primers metres de les passarel·les de fusta. També s'està preparant la platja de Cala Montgó.

Pel que fa al servei de socorrisme i vigilància, començarà el dijous 14 d'abril i es prestarà diàriament fins al dia 18. Després es prestarà els caps de setmana, fins al 15 de juny que començarà a ser diari.

Els visitants que arribin a la platja Gran per l'avinguda de Grècia tindran, aquesta temporada, una nova perspectiva de les illes Medes, després del recent enderroc de l'antiga guingueta Beach Party.

Pel que fa la servei de neteja de platges, el regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha avançat: «
Aquest any establirem un nou protocol d'actuació, d'acord amb el Parc Natural, amb l'objectiu de reduir la neteja amb maquinària i incrementar les accions més selectives. Amb això volem ser més respectuosos amb el sistema natural que forma la platja i, alhora, millorarem la fixació de la sorra reduint l'elevació d'aquesta en episodis de ventades.»

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis