Avisos

S'inicia la posada a punt de les platges de Torroella i l'Estartit de cara a la Setmana Santa

05.04.2022

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per a la posada a punt de les platges de Torroella i de l'Estartit de cara a la propera Setmana Santa. S'està fent la neteja de xoc inicial, sobretot a la platja Gran de l'Estartit i la brigada municipal està instal·lant les dutxes i els primers metres de les passarel·les de fusta. També s'està preparant la platja de Cala Montgó.

Pel que fa al servei de socorrisme i vigilància, començarà el dijous 14 d'abril i es prestarà diàriament fins al dia 18. Després es prestarà els caps de setmana, fins al 15 de juny que començarà a ser diari.

Els visitants que arribin a la platja Gran per l'avinguda de Grècia tindran, aquesta temporada, una nova perspectiva de les illes Medes, després del recent enderroc de l'antiga guingueta Beach Party.

Pel que fa la servei de neteja de platges, el regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha avançat: «
Aquest any establirem un nou protocol d'actuació, d'acord amb el Parc Natural, amb l'objectiu de reduir la neteja amb maquinària i incrementar les accions més selectives. Amb això volem ser més respectuosos amb el sistema natural que forma la platja i, alhora, millorarem la fixació de la sorra reduint l'elevació d'aquesta en episodis de ventades.»

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis