Avisos

S'inicia la posada a punt de les platges de Torroella i l'Estartit de cara a la Setmana Santa

05.04.2022

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per a la posada a punt de les platges de Torroella i de l'Estartit de cara a la propera Setmana Santa. S'està fent la neteja de xoc inicial, sobretot a la platja Gran de l'Estartit i la brigada municipal està instal·lant les dutxes i els primers metres de les passarel·les de fusta. També s'està preparant la platja de Cala Montgó.

Pel que fa al servei de socorrisme i vigilància, començarà el dijous 14 d'abril i es prestarà diàriament fins al dia 18. Després es prestarà els caps de setmana, fins al 15 de juny que començarà a ser diari.

Els visitants que arribin a la platja Gran per l'avinguda de Grècia tindran, aquesta temporada, una nova perspectiva de les illes Medes, després del recent enderroc de l'antiga guingueta Beach Party.

Pel que fa la servei de neteja de platges, el regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha avançat: «
Aquest any establirem un nou protocol d'actuació, d'acord amb el Parc Natural, amb l'objectiu de reduir la neteja amb maquinària i incrementar les accions més selectives. Amb això volem ser més respectuosos amb el sistema natural que forma la platja i, alhora, millorarem la fixació de la sorra reduint l'elevació d'aquesta en episodis de ventades.»

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis