Avisos

L’Ajuntament també atendrà presencialment sense cita prèvia a partir de dilluns

10.03.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí posarà fi, a partir del proper dilluns 14 de març, a l’obligatorietat de ser atès a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), per mitjà de cita prèvia. Aquest requeriment es va establir en el marc de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia. Un cop superada la fase crítica i desactivades la major part de restriccions sanitàries, l’Ajuntament també permetrà que la ciutadania pugui ser atesa presencialment sense haver reservat prèviament.

No obstant això, es recomana la utilització de la cita prèvia a totes aquelles persones que vulguin ser ateses en un horari determinat i sense demores, ni cues. Això, a més, permet una molt millor organització del servei i dels seus recursos. Amb aquest canvi organitzatiu, es vol facilitar l’accés a la ciutadania a l’Ajuntament.

En cas de no sol·licitar cita prèvia, les persones que vulguin ser ateses presencialment a l'OIAC hauran d'esperar el seu torn fins que hi hagi personal disponible. Cal tenir en compte que sempre tindran prioritat les cites prèvies.

Els períodes de màxim volum de feina en els quals és més probable que hi hagi esperes, són els dilluns de mercat i cada dia, de les de 9 a 10 h. Per tant, es recomana a totes aquelles persones que no vulguin fer llargues esperes, que evitin aquestes franges horàries o sol·licitin la cita prèvia.

Alguns serveis especialitzats com Cadastre, Plusvàlues o el servei d'IDCAT, encara requeriran cita prèvia obligatòria.

El passat 2021, l’OIAC va atendre un total de 11.936 persones. La mitjana del temps mitjà d’espera va ser de 2 minuts i la mitjana del temps d’atenció va ser de 10 minuts.

Gestor de torns i cita prèvia
Per millorar l'atenció a les persones que no hagin demanat cita prèvia, l'OIAC disposa d'un gestor de torns, situat a l'entrada de l'Ajuntament. Aquest dispositiu lliura un número a cada usuari per al servei concret que necessita. L’atenció presencial es realitza de 9 a 14 h. Un cop  recollit el tiquet, el ciutadà passa a la sala d'espera on hi ha una pantalla que mostra els número i les taules d'atenció assignades.

La cita prèvia es pot sol·licitar en línia a https://bit.ly/2WZirtc

Seu electrònica
Cal remarcar que tots els tràmits municipals es poden realitzar a través de la seu electrònica municipal, sense necessitat d'haver-se de desplaçar a les oficines municipals. https://www.seu-e.cat/ca/web/torroellademontgri

12.08.2022

Torroella de Montgrí ho té tot a punt per celebrar una Festa Major com les d'abans, amb totes les activitats i sense les restriccions dels darrers... (Llegir més)

11.08.2022

Jordi Costa i Gayoso, alumne de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el treball «Projecte de depuració d’aigües residuals amb... (Llegir més)

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la... (Llegir més)

09.08.2022

Les famílies de Torroella de Montgrí que han patit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal ja disposen al cementiri municipal d'un espai de... (Llegir més)

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

Cercador
eventis