Avisos

L’Ajuntament també atendrà presencialment sense cita prèvia a partir de dilluns

10.03.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí posarà fi, a partir del proper dilluns 14 de març, a l’obligatorietat de ser atès a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), per mitjà de cita prèvia. Aquest requeriment es va establir en el marc de les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia. Un cop superada la fase crítica i desactivades la major part de restriccions sanitàries, l’Ajuntament també permetrà que la ciutadania pugui ser atesa presencialment sense haver reservat prèviament.

No obstant això, es recomana la utilització de la cita prèvia a totes aquelles persones que vulguin ser ateses en un horari determinat i sense demores, ni cues. Això, a més, permet una molt millor organització del servei i dels seus recursos. Amb aquest canvi organitzatiu, es vol facilitar l’accés a la ciutadania a l’Ajuntament.

En cas de no sol·licitar cita prèvia, les persones que vulguin ser ateses presencialment a l'OIAC hauran d'esperar el seu torn fins que hi hagi personal disponible. Cal tenir en compte que sempre tindran prioritat les cites prèvies.

Els períodes de màxim volum de feina en els quals és més probable que hi hagi esperes, són els dilluns de mercat i cada dia, de les de 9 a 10 h. Per tant, es recomana a totes aquelles persones que no vulguin fer llargues esperes, que evitin aquestes franges horàries o sol·licitin la cita prèvia.

Alguns serveis especialitzats com Cadastre, Plusvàlues o el servei d'IDCAT, encara requeriran cita prèvia obligatòria.

El passat 2021, l’OIAC va atendre un total de 11.936 persones. La mitjana del temps mitjà d’espera va ser de 2 minuts i la mitjana del temps d’atenció va ser de 10 minuts.

Gestor de torns i cita prèvia
Per millorar l'atenció a les persones que no hagin demanat cita prèvia, l'OIAC disposa d'un gestor de torns, situat a l'entrada de l'Ajuntament. Aquest dispositiu lliura un número a cada usuari per al servei concret que necessita. L’atenció presencial es realitza de 9 a 14 h. Un cop  recollit el tiquet, el ciutadà passa a la sala d'espera on hi ha una pantalla que mostra els número i les taules d'atenció assignades.

La cita prèvia es pot sol·licitar en línia a https://bit.ly/2WZirtc

Seu electrònica
Cal remarcar que tots els tràmits municipals es poden realitzar a través de la seu electrònica municipal, sense necessitat d'haver-se de desplaçar a les oficines municipals. https://www.seu-e.cat/ca/web/torroellademontgri

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis