Avisos

S'obre al trànsit el remodelat carrer de Fàtima

18.02.2022

Demà s’obrirà el trànsit al carrer Fàtima i es donaran per finalitzades les obres d'urbanització i millora que es van iniciar el mes de setembre passat. Tot i la complexitat de les obres, l’execució dels treballs s’ha pogut realitzar amb els 6 mesos previstos al projecte urbanístic.

Tot i que els treballs més importants que afecten la mobilitat ja estaran realitzats, quedaran alguns serrells que s’aniran polint en els propers dies i setmanes. En aquest sentit, s’actuarà de manera puntual i si cal, es farà un tall puntual de trànsit. A partir d'ara, el carrer tindrà un únic sentit de circulació, de l'avinguda Lluís Companys al carrer Santa Caterina, i el límit de velocitat serà de 30 km/h

Les obres es van iniciar el 13 de setembre de 2021 i l'Ajuntament n’ha assumit el seu cost, que és de prop de 500.000 euros. La Diputació de Girona ha ajudat en el finançament de l’actuació amb 100.000 euros.

Les obres realitzades han permès la millora de la xarxa d’aigües pluvials, la reconnexió de les escomeses de la xarxa d’aigües residuals, la renovació del paviment del carrer, l’ampliació de la zona de pas de vianants, la substitució de l’enllumenat públic, la millora i soterrament dels creuaments dels serveis existents i l’enjardinament d’una nova placeta que es troba a l’inici del carrer.

Des de l'Ajuntament es vol agrair públicament la col·laboració veïnal durant la realització de les obres. En aquest sentit, el regidor d'Urbanisme, Jordi Oliver, argumenta que «l’esforç inversor haurà valgut la pena ja que haurà permès revertir una situació negativa i aconseguir una millora general del carrer, que serà duradora en el temps.»

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis