Avisos

Ràdio Montgrí s’afegeix diumenge a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio

11.02.2022

Aquest diumenge 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Ràdio, una efemèride que serveix per reivindicar, entre d’altres aspectes, la funció social d’aquest mitjà de comunicació.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí us volem animar a que compartiu amb tots nosaltres aquesta diada escoltant la nostra emissora municipal Ràdio Montgrí. Ho podeu fer al 107.1 FM o bé a través del recentment actualitzat streaming, un servei que ofereix els més elevats estàndards de qualitat d’àudio.

Programa especial
Escoltar la vostra emissora municipal és un gest de reconeixement que podem fer cada dia. Però diumenge tindrà un sentit especial. D’altra banda, l’emissora emetrà el programa especial commemoratiu Coses del directe (9:04 h i 19 h), produït per la Xarxa de Comunicació Local. Aquest programa vol posar en valor un dels punts forts de la ràdio i recollirà, a més, moments emotius o divertits que han passat en directe a més d'una vintena de ràdios locals. També inclourà reflexions de diversos periodistes sobre el valor del directe a la ràdio i les seves experiències i anècdotes. El programa està dirigit per Anna Murgadas Valldosera i Dídac Boza, i realitzat per Ivan López, de la Xarxa de Comunicació Local.

D’altra banda, durant tot el diumenge teniu una graella farcida d’espais i propostes per totes les edats i preferències: amb L’Hora del Conte, Cocodril Club, Moments d’Òpera, Torna-la a Tocar Sam, Chelsea Hotel, Trmndj’sSession, Ràdio Fórmula, entre d’altres.

Celebrem plegats el Dia Mundial de la Ràdio!

Dia Mundial de la Ràdio
El 13 de febrer va ser declarat el Dia Mundial de la Ràdio per part de la UNESCO l’any 2011, coincidint amb la data de creació l’any 1946 de la ràdio de les Nacions Unides. Des la UNESCO es creu que cal considerar a la ràdio com un mitjà de comunicació especialment apropiat per arribar a les comunitats allunyades i a les persones vulnerables. A més, és una plataforma per intervenir en el debat públic, independentment de quin sigui el nivell d'educació dels oients. La ràdio exerceix, així mateix, un paper important i específic en la comunicació en situacions d'emergència pel fet de ser un dels mitjans més assequible, accessible i pròxim, malgrat les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis