Avisos

Ràdio Montgrí s’afegeix diumenge a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio

11.02.2022

Aquest diumenge 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Ràdio, una efemèride que serveix per reivindicar, entre d’altres aspectes, la funció social d’aquest mitjà de comunicació.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí us volem animar a que compartiu amb tots nosaltres aquesta diada escoltant la nostra emissora municipal Ràdio Montgrí. Ho podeu fer al 107.1 FM o bé a través del recentment actualitzat streaming, un servei que ofereix els més elevats estàndards de qualitat d’àudio.

Programa especial
Escoltar la vostra emissora municipal és un gest de reconeixement que podem fer cada dia. Però diumenge tindrà un sentit especial. D’altra banda, l’emissora emetrà el programa especial commemoratiu Coses del directe (9:04 h i 19 h), produït per la Xarxa de Comunicació Local. Aquest programa vol posar en valor un dels punts forts de la ràdio i recollirà, a més, moments emotius o divertits que han passat en directe a més d'una vintena de ràdios locals. També inclourà reflexions de diversos periodistes sobre el valor del directe a la ràdio i les seves experiències i anècdotes. El programa està dirigit per Anna Murgadas Valldosera i Dídac Boza, i realitzat per Ivan López, de la Xarxa de Comunicació Local.

D’altra banda, durant tot el diumenge teniu una graella farcida d’espais i propostes per totes les edats i preferències: amb L’Hora del Conte, Cocodril Club, Moments d’Òpera, Torna-la a Tocar Sam, Chelsea Hotel, Trmndj’sSession, Ràdio Fórmula, entre d’altres.

Celebrem plegats el Dia Mundial de la Ràdio!

Dia Mundial de la Ràdio
El 13 de febrer va ser declarat el Dia Mundial de la Ràdio per part de la UNESCO l’any 2011, coincidint amb la data de creació l’any 1946 de la ràdio de les Nacions Unides. Des la UNESCO es creu que cal considerar a la ràdio com un mitjà de comunicació especialment apropiat per arribar a les comunitats allunyades i a les persones vulnerables. A més, és una plataforma per intervenir en el debat públic, independentment de quin sigui el nivell d'educació dels oients. La ràdio exerceix, així mateix, un paper important i específic en la comunicació en situacions d'emergència pel fet de ser un dels mitjans més assequible, accessible i pròxim, malgrat les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis