Avisos

Finalitzen les obres de millora del clavegueram del carrer Joan Maragall, de Torroella de Montgrí

03.02.2022

Dimecres van finalitzar les obres de millora del sistema de drenatge de la xarxa d’aigües pluvials del carrer Joan Maragall. Es van iniciar a mitjans de gener i, tot i tenir una previsió d'execució de dos mesos, els treballs s'han accelerat amb la dotació de més recursos tècnics i humans, per tal de minimitzar l'afectació als veïns i veïnes i a la mobilitat d'aquell sector.

En el carrer Joan Maragall, entre l’encreuament dels carrers Bellavista i del Portal de Santa Caterina es produïen, freqüentment, episodis d’embossament del col·lector de sanejament a causa de fractures en el col·lector. Això ocasionava l'emissió d’olors desagradables, operacions de Enviarmanteniment costoses i comportava un risc per manca de salubritat.

Segons una inspecció realitzada a través de càmera, aquest tram, d'uns 240 metres, es trobava en molt mal estat, motiu pel qual el drenatge de les aigües residuals no evacuen correctament, provocant episodis de filtracions en el subsòl en el conjunt de la xarxa de sanejament del vial. Per aquesta raó, l'Ajuntament va considerar necessari substituir-lo.

Les obres han tingut un cost aproximat de 35.000 euros i han rebut finançament a través del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya.

El regidor d'Urbansime, Jordi Oliver, declara: «Ara comencem a executar les actuacions del PUOSC que vàrem plantejar-nos a l'inici d'aquesta legislatura i que s'ha de finalitzar el 2024. Estem convençuts que, tant aquest projecte, com la resta que conformen el pla repercutiran molt positivament a la ciutadania.»

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis