Avisos

Finalitzen les obres de millora del clavegueram del carrer Joan Maragall, de Torroella de Montgrí

03.02.2022

Dimecres van finalitzar les obres de millora del sistema de drenatge de la xarxa d’aigües pluvials del carrer Joan Maragall. Es van iniciar a mitjans de gener i, tot i tenir una previsió d'execució de dos mesos, els treballs s'han accelerat amb la dotació de més recursos tècnics i humans, per tal de minimitzar l'afectació als veïns i veïnes i a la mobilitat d'aquell sector.

En el carrer Joan Maragall, entre l’encreuament dels carrers Bellavista i del Portal de Santa Caterina es produïen, freqüentment, episodis d’embossament del col·lector de sanejament a causa de fractures en el col·lector. Això ocasionava l'emissió d’olors desagradables, operacions de Enviarmanteniment costoses i comportava un risc per manca de salubritat.

Segons una inspecció realitzada a través de càmera, aquest tram, d'uns 240 metres, es trobava en molt mal estat, motiu pel qual el drenatge de les aigües residuals no evacuen correctament, provocant episodis de filtracions en el subsòl en el conjunt de la xarxa de sanejament del vial. Per aquesta raó, l'Ajuntament va considerar necessari substituir-lo.

Les obres han tingut un cost aproximat de 35.000 euros i han rebut finançament a través del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya.

El regidor d'Urbansime, Jordi Oliver, declara: «Ara comencem a executar les actuacions del PUOSC que vàrem plantejar-nos a l'inici d'aquesta legislatura i que s'ha de finalitzar el 2024. Estem convençuts que, tant aquest projecte, com la resta que conformen el pla repercutiran molt positivament a la ciutadania.»

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

27.12.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

17.12.2022

Descobreix totes les activitats de Nadal a l'Agenda digital: http://www.agendatorroella.com   Descarrega't l'Agenda del mes de desembre en... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis