Avisos

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca renova com a patrocinador de l'Espai Ter

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula com a patrocinador de l'equipament. L'entitat, que aplega més d'un miler de socis, compta amb una llarga trajectòria de suport a la cultura i ha signat, un any més, l'acord de patrocini. Mitjançant aquest acord, la Penya podrà disposar de l'equipament en condicions avantatjoses per tal de portar-hi a terme activitats socials. D'altra banda, ja ha anunciat que programarà, conjuntament amb l’agrupació teatral Teló Esquinçat, la representació de l’obra El sopar dels idiotes, el proper 25 de juny.

L'acord el van signar divendres el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, i el president de la Penya, Josep Sullastres. El Pla de patrocinis de l'Espai Ter és una eina estratègica molt important per a l'equipament. A través d'aquesta línia de treball, es vol cercar la complicitat d'empreses i entitats que a vulguin contribuir activament a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses. D'altra banda, és un via de cooperació per donar més sentit públic a l'Espai Ter com a element de cohesió social.

Actualment, els patrocinadors i col·laboradors de l'Espai Ter són:

- Giropoma Costa Brava
- Òptica Elisabet
- Darnés Grup
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis