Avisos

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca renova com a patrocinador de l'Espai Ter

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula com a patrocinador de l'equipament. L'entitat, que aplega més d'un miler de socis, compta amb una llarga trajectòria de suport a la cultura i ha signat, un any més, l'acord de patrocini. Mitjançant aquest acord, la Penya podrà disposar de l'equipament en condicions avantatjoses per tal de portar-hi a terme activitats socials. D'altra banda, ja ha anunciat que programarà, conjuntament amb l’agrupació teatral Teló Esquinçat, la representació de l’obra El sopar dels idiotes, el proper 25 de juny.

L'acord el van signar divendres el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, i el president de la Penya, Josep Sullastres. El Pla de patrocinis de l'Espai Ter és una eina estratègica molt important per a l'equipament. A través d'aquesta línia de treball, es vol cercar la complicitat d'empreses i entitats que a vulguin contribuir activament a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses. D'altra banda, és un via de cooperació per donar més sentit públic a l'Espai Ter com a element de cohesió social.

Actualment, els patrocinadors i col·laboradors de l'Espai Ter són:

- Giropoma Costa Brava
- Òptica Elisabet
- Darnés Grup
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca

24.05.2022

Benvolguts/des pares i mares, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet la sol·licitud a l’escola bressol municipal El... (Llegir més)

17.05.2022

 El proper dijous 19 de maig s'obre el període d'inscripcions i sol·licituds de beques al programa de casals d'estiu que coordinen l'Ajuntament de... (Llegir més)

17.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per triar la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el cartell... (Llegir més)

13.05.2022

La regidora de Cultura, Roser Font, i el president del Cine Club Torroellenc, Jordi Bellapart, han signat el conveni pel qual l'entitat continuarà,... (Llegir més)

12.05.2022

Torroella de Montgrí dedicarà monogràficament la quarta edició de les Jornades de Memòria Històrica Local, que organitza el Museu de la... (Llegir més)

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis.  La Fundació... (Llegir més)

11.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha participat en la segona Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà que s’ha celebrat... (Llegir més)

11.05.2022

L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha... (Llegir més)

09.05.2022

El projecte Camins Escolars Segurs de Torroella de Montgrí incorporarà elements del que es coneix com a "urbanisme tàctic" per tal d'extremar al... (Llegir més)

02.05.2022

Benvolguts pares i mares, Us informem que properament s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2022-2023 a... (Llegir més)

eventis