Avisos

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca renova com a patrocinador de l'Espai Ter

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula com a patrocinador de l'equipament. L'entitat, que aplega més d'un miler de socis, compta amb una llarga trajectòria de suport a la cultura i ha signat, un any més, l'acord de patrocini. Mitjançant aquest acord, la Penya podrà disposar de l'equipament en condicions avantatjoses per tal de portar-hi a terme activitats socials. D'altra banda, ja ha anunciat que programarà, conjuntament amb l’agrupació teatral Teló Esquinçat, la representació de l’obra El sopar dels idiotes, el proper 25 de juny.

L'acord el van signar divendres el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, i el president de la Penya, Josep Sullastres. El Pla de patrocinis de l'Espai Ter és una eina estratègica molt important per a l'equipament. A través d'aquesta línia de treball, es vol cercar la complicitat d'empreses i entitats que a vulguin contribuir activament a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses. D'altra banda, és un via de cooperació per donar més sentit públic a l'Espai Ter com a element de cohesió social.

Actualment, els patrocinadors i col·laboradors de l'Espai Ter són:

- Giropoma Costa Brava
- Òptica Elisabet
- Darnés Grup
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

27.12.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

17.12.2022

Descobreix totes les activitats de Nadal a l'Agenda digital: http://www.agendatorroella.com   Descarrega't l'Agenda del mes de desembre en... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis