Avisos

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca renova com a patrocinador de l'Espai Ter

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula com a patrocinador de l'equipament. L'entitat, que aplega més d'un miler de socis, compta amb una llarga trajectòria de suport a la cultura i ha signat, un any més, l'acord de patrocini. Mitjançant aquest acord, la Penya podrà disposar de l'equipament en condicions avantatjoses per tal de portar-hi a terme activitats socials. D'altra banda, ja ha anunciat que programarà, conjuntament amb l’agrupació teatral Teló Esquinçat, la representació de l’obra El sopar dels idiotes, el proper 25 de juny.

L'acord el van signar divendres el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, i el president de la Penya, Josep Sullastres. El Pla de patrocinis de l'Espai Ter és una eina estratègica molt important per a l'equipament. A través d'aquesta línia de treball, es vol cercar la complicitat d'empreses i entitats que a vulguin contribuir activament a la viabilitat d'un equipament que està al servei de la cultura, del desenvolupament econòmic local i de l'activitat de les empreses. D'altra banda, és un via de cooperació per donar més sentit públic a l'Espai Ter com a element de cohesió social.

Actualment, els patrocinadors i col·laboradors de l'Espai Ter són:

- Giropoma Costa Brava
- Òptica Elisabet
- Darnés Grup
- Penya Barcelonista Montgrí i Comarca

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat... (Llegir més)

03.05.2023

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball entre l'Ajuntament de Torrelles de la Salanca i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per marcar... (Llegir més)

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis