Avisos

L’Ajuntament ofereix una alternativa als joves que utilitzaven el pati obert del Guillem de Montgrí

21.01.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està condicionant una parcel·la municipal situada darrere del tanatori, per tal de posar-la a disposició dels usuaris que fins ara utilitzaven el pati obert de l’escola Guillem de Montgrí. L’actuació es porta a terme per oferir una alternativa d’ús després que s’hagi posat fi a l’obertura del pati en horari extraescolar. El tancament es va fer efectiu davant la dificultat de compatibilitzar els dos usos i les inquietuds expressades insistentment tant per la comunitat educativa, com pels veïns de la zona.

La regidora d'Educació, Anna Company, explica que des de l’Ajuntament es va mediar amb els usuaris habituals del pati en horari extraescolar per trobar el millor encaix i garantir tant el bon ús com la salubritat de l’equipament i minimitzar les molèsties als veïns. No obstant això, davant les dificultats de fer compatible els dos usos, des de l’Ajuntament s’ha optat per condicionar una zona d’equipaments, on s’hi està habilitant un camp  de sauló de futbol 7.

L’actuació l’està portant a terme la brigada municipal i ha comptat amb el suport de l’àrea d’Esports. El camp tindrà unes tanques al darrere de les porteries perquè les pilotes no marxin lluny. També s’hi col·locaran bancs de pedra i papereres. Es preveu que estigui operatiu d’aquí a poques setmanes. Des de l’equip de govern es pretén anar millorant l’equipament si es constata que se’n fa un bon ús.

24.05.2022

Benvolguts/des pares i mares, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet la sol·licitud a l’escola bressol municipal El... (Llegir més)

17.05.2022

 El proper dijous 19 de maig s'obre el període d'inscripcions i sol·licituds de beques al programa de casals d'estiu que coordinen l'Ajuntament de... (Llegir més)

17.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per triar la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el cartell... (Llegir més)

13.05.2022

La regidora de Cultura, Roser Font, i el president del Cine Club Torroellenc, Jordi Bellapart, han signat el conveni pel qual l'entitat continuarà,... (Llegir més)

12.05.2022

Torroella de Montgrí dedicarà monogràficament la quarta edició de les Jornades de Memòria Històrica Local, que organitza el Museu de la... (Llegir més)

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis.  La Fundació... (Llegir més)

11.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha participat en la segona Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà que s’ha celebrat... (Llegir més)

11.05.2022

L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha... (Llegir més)

09.05.2022

El projecte Camins Escolars Segurs de Torroella de Montgrí incorporarà elements del que es coneix com a "urbanisme tàctic" per tal d'extremar al... (Llegir més)

02.05.2022

Benvolguts pares i mares, Us informem que properament s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2022-2023 a... (Llegir més)

eventis