Josep Maria Surroca relleva Narcís Coll com a jutge de pau de Torroella de Montgrí

Aquest matí l'Ajuntament ha celebrat un acte institucional de reconeixement i benvinguda

10.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquest matí un acte institucional per oficialitzar el relleu de Narcís Coll per Josep Maria Surroca com a jutge de pau del municipi. El canvi es va aprovar oficialment en el Ple de desembre i l'acte d'avui, celebrat a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, ha servit, per reconèixer i agrair a Coll els 16 anys de servei a favor de la bona entesa entre veïns i veïnes, així com per donar la benvinguda i desitjar molta sort a Surroca en aquesta nova etapa.

L'alcalde, Jordi Colomí, ha tingut paraules molt emotives i elogioses cap a Coll per la bona tasca realitzada al llarg d'aquest anys i pel seu exemple d'implicació i bonhomia. L'alcalde ha destacat el seu caràcter discret, conciliador i compromès amb la responsabilitat assignada, fet que l'han convertit al llarg dels anys en una persona molt respectada i ben valorada.

Per altra banda, ha desitjat molta sort al nou jutge de pau, Josep Maria Surroca, convençut que la seva dilatada experiència de servei públic com a regidor de l’Ajuntament i implicació amb iniciatives cíviques, li permetran realitzar una magnífica tasca. Surroca va ser regidor durant tres mandats, del 1999 al 2011, dos dels quals, a l’equip de govern.

L'alcalde ha obsequiat Coll amb un llibre on es recull la història del municipi, mentre que a Surroca li ha lliurat el pin amb la insígnia municipal.

En acabar la intervenció de l’alcalde, tant Coll com Surroca han dirigit unes paraules als membres del consistori i finalment s’han fet una foto de família amb els regidor i les regidores.

Coll s’ha mostrat molt privilegiat d’haver pogut exercir el càrrec durant aquest 16 anys i d’haver contribuït, en la mesura de les seves possibilitat a la bona entesa veïnal, a banda de tota la feina administrativa i protocol·lària que implica ser jutge de pau. D’altra banda, Surroca s’ha mostrat molt il·lusionat per la confiança en la seva elecció i ha avançat, entre d’altres, que vol donar molt importància a la mediació i la difusió de les tasques que té assignades un jutjat de pau, sovint poc conegudes pel conjunt de la població.

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula... (Llegir més)

25.01.2022

L'any 2021 va ser una bona temporada turística a Torroella i l'Estartit malgrat que la incertesa provocada per la Covid-19 faci que no es pugui... (Llegir més)

21.01.2022

El dimarts 1 de febrer es reprendran les activitats dirigides organitzades des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Després d’un mes de... (Llegir més)

21.01.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està condicionant una parcel·la municipal situada darrere del tanatori, per tal de posar-la a disposició... (Llegir més)

19.01.2022

Demà, dijous 20 de gener, es realitzarà una batuda de senglar a les dues motes del riu Ter i també una cacera d'ànecs collverds al tram final del... (Llegir més)

18.01.2022

La brigada municipal està treballant en l'adequació de l’antic taller del convent de les Clarisses, com a espai juvenil. Amb aquest nou... (Llegir més)

12.01.2022

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

14.01.2022

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament ha autoritzat un tall de carrer a l’alçada del carrer Codina, 39 que afectarà la circulació... (Llegir més)

13.01.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha volgut fer una pas més en la millora de la gestió dels residus municipals instal·lant, recentment, cinc... (Llegir més)

11.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar en el darrer Ple una moció institucional d'adhesió al manifest de la plataforma Somescola.cat i de... (Llegir més)

08.01.2022

Continua la vacunació sense cita prèvia a Torroella de Montgrí durant aquest mes de gener. Cada dilluns entre les 16:00 i les 20.00 es posen... (Llegir més)

06.01.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí informa que entre el 10 i el 13 de Gener del 2022 hi haurà talls de circulació al Carrer del Carme a... (Llegir més)

eventis