Avisos

Josep Maria Surroca relleva Narcís Coll com a jutge de pau de Torroella de Montgrí

Aquest matí l'Ajuntament ha celebrat un acte institucional de reconeixement i benvinguda

10.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquest matí un acte institucional per oficialitzar el relleu de Narcís Coll per Josep Maria Surroca com a jutge de pau del municipi. El canvi es va aprovar oficialment en el Ple de desembre i l'acte d'avui, celebrat a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, ha servit, per reconèixer i agrair a Coll els 16 anys de servei a favor de la bona entesa entre veïns i veïnes, així com per donar la benvinguda i desitjar molta sort a Surroca en aquesta nova etapa.

L'alcalde, Jordi Colomí, ha tingut paraules molt emotives i elogioses cap a Coll per la bona tasca realitzada al llarg d'aquest anys i pel seu exemple d'implicació i bonhomia. L'alcalde ha destacat el seu caràcter discret, conciliador i compromès amb la responsabilitat assignada, fet que l'han convertit al llarg dels anys en una persona molt respectada i ben valorada.

Per altra banda, ha desitjat molta sort al nou jutge de pau, Josep Maria Surroca, convençut que la seva dilatada experiència de servei públic com a regidor de l’Ajuntament i implicació amb iniciatives cíviques, li permetran realitzar una magnífica tasca. Surroca va ser regidor durant tres mandats, del 1999 al 2011, dos dels quals, a l’equip de govern.

L'alcalde ha obsequiat Coll amb un llibre on es recull la història del municipi, mentre que a Surroca li ha lliurat el pin amb la insígnia municipal.

En acabar la intervenció de l’alcalde, tant Coll com Surroca han dirigit unes paraules als membres del consistori i finalment s’han fet una foto de família amb els regidor i les regidores.

Coll s’ha mostrat molt privilegiat d’haver pogut exercir el càrrec durant aquest 16 anys i d’haver contribuït, en la mesura de les seves possibilitat a la bona entesa veïnal, a banda de tota la feina administrativa i protocol·lària que implica ser jutge de pau. D’altra banda, Surroca s’ha mostrat molt il·lusionat per la confiança en la seva elecció i ha avançat, entre d’altres, que vol donar molt importància a la mediació i la difusió de les tasques que té assignades un jutjat de pau, sovint poc conegudes pel conjunt de la població.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis