Avisos

Josep Maria Surroca relleva Narcís Coll com a jutge de pau de Torroella de Montgrí

Aquest matí l'Ajuntament ha celebrat un acte institucional de reconeixement i benvinguda

10.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquest matí un acte institucional per oficialitzar el relleu de Narcís Coll per Josep Maria Surroca com a jutge de pau del municipi. El canvi es va aprovar oficialment en el Ple de desembre i l'acte d'avui, celebrat a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, ha servit, per reconèixer i agrair a Coll els 16 anys de servei a favor de la bona entesa entre veïns i veïnes, així com per donar la benvinguda i desitjar molta sort a Surroca en aquesta nova etapa.

L'alcalde, Jordi Colomí, ha tingut paraules molt emotives i elogioses cap a Coll per la bona tasca realitzada al llarg d'aquest anys i pel seu exemple d'implicació i bonhomia. L'alcalde ha destacat el seu caràcter discret, conciliador i compromès amb la responsabilitat assignada, fet que l'han convertit al llarg dels anys en una persona molt respectada i ben valorada.

Per altra banda, ha desitjat molta sort al nou jutge de pau, Josep Maria Surroca, convençut que la seva dilatada experiència de servei públic com a regidor de l’Ajuntament i implicació amb iniciatives cíviques, li permetran realitzar una magnífica tasca. Surroca va ser regidor durant tres mandats, del 1999 al 2011, dos dels quals, a l’equip de govern.

L'alcalde ha obsequiat Coll amb un llibre on es recull la història del municipi, mentre que a Surroca li ha lliurat el pin amb la insígnia municipal.

En acabar la intervenció de l’alcalde, tant Coll com Surroca han dirigit unes paraules als membres del consistori i finalment s’han fet una foto de família amb els regidor i les regidores.

Coll s’ha mostrat molt privilegiat d’haver pogut exercir el càrrec durant aquest 16 anys i d’haver contribuït, en la mesura de les seves possibilitat a la bona entesa veïnal, a banda de tota la feina administrativa i protocol·lària que implica ser jutge de pau. D’altra banda, Surroca s’ha mostrat molt il·lusionat per la confiança en la seva elecció i ha avançat, entre d’altres, que vol donar molt importància a la mediació i la difusió de les tasques que té assignades un jutjat de pau, sovint poc conegudes pel conjunt de la població.

24.05.2022

Benvolguts/des pares i mares, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet la sol·licitud a l’escola bressol municipal El... (Llegir més)

17.05.2022

 El proper dijous 19 de maig s'obre el període d'inscripcions i sol·licituds de beques al programa de casals d'estiu que coordinen l'Ajuntament de... (Llegir més)

17.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per triar la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el cartell... (Llegir més)

13.05.2022

La regidora de Cultura, Roser Font, i el president del Cine Club Torroellenc, Jordi Bellapart, han signat el conveni pel qual l'entitat continuarà,... (Llegir més)

12.05.2022

Torroella de Montgrí dedicarà monogràficament la quarta edició de les Jornades de Memòria Històrica Local, que organitza el Museu de la... (Llegir més)

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis.  La Fundació... (Llegir més)

11.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha participat en la segona Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà que s’ha celebrat... (Llegir més)

11.05.2022

L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha... (Llegir més)

09.05.2022

El projecte Camins Escolars Segurs de Torroella de Montgrí incorporarà elements del que es coneix com a "urbanisme tàctic" per tal d'extremar al... (Llegir més)

02.05.2022

Benvolguts pares i mares, Us informem que properament s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2022-2023 a... (Llegir més)

eventis