Continua la vacunació sense cita prèvia al Pavelló Vell de Torroella

Vacunació contra la Covid19
Vacunació contra la Covid19

08.01.2022

Continua la vacunació sense cita prèvia a Torroella de Montgrí durant aquest mes de gener. Cada dilluns entre les 16:00 i les 20.00 es posen primeres, segones i terceres dosis al Pavelló Vell. 

Després de la campanya del mes de desembre, que va arrencar a Can Quintana, a finals de mes i de cares a l'any nou es va decidir canviar l'emplaçament per millorar el servei en un espai més ample i amb facilitats d'aparcament com és el Pavelló Vell

La vacunació redueix la mortalitat

L'arribada de la variant Òmicron, altament contagiosa, ha disparat els casos positius de Covid19 i ha tensionat el sistema sanitari del país fet que ha obligat al Govern a imposar restriccions a la interacció social com la limitació d'aforaments al comerç i l'hostaleria, el tancament de l'oci nocturn o la més recent el Toc de Queda Nocturn que des de divendres s'aplica també a Torroella de Montgrí. 

Davant d'aquesta situació les autoritats sanitàries fan una crida a seguir amb la vacunació per immunitzar la població i protegir-se davant les formes més greus de la malaltia. I és que les dades a Catalunya indiquen que gràcies a la campanya de vaccinació, malgrat hi hagi tres vegades més incidència de la Covid que l'any passat hi ha el mateix nombre de malalts a l'UCI i tres vegades menys mortalitat. 

Els majors de 40 anys ja es poden posar la dosi de reforç

En aquest sentit ja s'ha obert la vacunació per a persones majors de 40 anys que faci sis mesos o més que van rebre la segona dosi de Moderna o Pfizer, també s'ha obert la dosi de record per aquelles persones que van rebre AstraZeneca o Janssen. Pel que fa als infants es poden vacunar aquells més grans de 5 anys. En aquest darrer cas la vacunació es fa a Palafrugell amb cita prèvia 

27.01.2022

La Penya Barcelonista Montgrí i Comarca ha renovat el seu suport a l'Auditori Teatre Espai Ter mitjançant la renovació de l'acord que el vincula... (Llegir més)

25.01.2022

L'any 2021 va ser una bona temporada turística a Torroella i l'Estartit malgrat que la incertesa provocada per la Covid-19 faci que no es pugui... (Llegir més)

21.01.2022

El dimarts 1 de febrer es reprendran les activitats dirigides organitzades des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Després d’un mes de... (Llegir més)

21.01.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí està condicionant una parcel·la municipal situada darrere del tanatori, per tal de posar-la a disposició... (Llegir més)

19.01.2022

Demà, dijous 20 de gener, es realitzarà una batuda de senglar a les dues motes del riu Ter i també una cacera d'ànecs collverds al tram final del... (Llegir més)

18.01.2022

La brigada municipal està treballant en l'adequació de l’antic taller del convent de les Clarisses, com a espai juvenil. Amb aquest nou... (Llegir més)

12.01.2022

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

14.01.2022

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament ha autoritzat un tall de carrer a l’alçada del carrer Codina, 39 que afectarà la circulació... (Llegir més)

13.01.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha volgut fer una pas més en la millora de la gestió dels residus municipals instal·lant, recentment, cinc... (Llegir més)

11.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar en el darrer Ple una moció institucional d'adhesió al manifest de la plataforma Somescola.cat i de... (Llegir més)

10.01.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha celebrat aquest matí un acte institucional per oficialitzar el relleu de Narcís Coll per Josep Maria... (Llegir més)

06.01.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí informa que entre el 10 i el 13 de Gener del 2022 hi haurà talls de circulació al Carrer del Carme a... (Llegir més)

eventis