Avisos

Continua la vacunació sense cita prèvia al Pavelló Vell de Torroella

Vacunació contra la Covid19
Vacunació contra la Covid19

08.01.2022

Continua la vacunació sense cita prèvia a Torroella de Montgrí durant aquest mes de gener. Cada dilluns entre les 16:00 i les 20.00 es posen primeres, segones i terceres dosis al Pavelló Vell. 

Després de la campanya del mes de desembre, que va arrencar a Can Quintana, a finals de mes i de cares a l'any nou es va decidir canviar l'emplaçament per millorar el servei en un espai més ample i amb facilitats d'aparcament com és el Pavelló Vell

La vacunació redueix la mortalitat

L'arribada de la variant Òmicron, altament contagiosa, ha disparat els casos positius de Covid19 i ha tensionat el sistema sanitari del país fet que ha obligat al Govern a imposar restriccions a la interacció social com la limitació d'aforaments al comerç i l'hostaleria, el tancament de l'oci nocturn o la més recent el Toc de Queda Nocturn que des de divendres s'aplica també a Torroella de Montgrí. 

Davant d'aquesta situació les autoritats sanitàries fan una crida a seguir amb la vacunació per immunitzar la població i protegir-se davant les formes més greus de la malaltia. I és que les dades a Catalunya indiquen que gràcies a la campanya de vaccinació, malgrat hi hagi tres vegades més incidència de la Covid que l'any passat hi ha el mateix nombre de malalts a l'UCI i tres vegades menys mortalitat. 

Els majors de 40 anys ja es poden posar la dosi de reforç

En aquest sentit ja s'ha obert la vacunació per a persones majors de 40 anys que faci sis mesos o més que van rebre la segona dosi de Moderna o Pfizer, també s'ha obert la dosi de record per aquelles persones que van rebre AstraZeneca o Janssen. Pel que fa als infants es poden vacunar aquells més grans de 5 anys. En aquest darrer cas la vacunació es fa a Palafrugell amb cita prèvia 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis