Avisos

Continua la vacunació sense cita prèvia al Pavelló Vell de Torroella

Vacunació contra la Covid19
Vacunació contra la Covid19

08.01.2022

Continua la vacunació sense cita prèvia a Torroella de Montgrí durant aquest mes de gener. Cada dilluns entre les 16:00 i les 20.00 es posen primeres, segones i terceres dosis al Pavelló Vell. 

Després de la campanya del mes de desembre, que va arrencar a Can Quintana, a finals de mes i de cares a l'any nou es va decidir canviar l'emplaçament per millorar el servei en un espai més ample i amb facilitats d'aparcament com és el Pavelló Vell

La vacunació redueix la mortalitat

L'arribada de la variant Òmicron, altament contagiosa, ha disparat els casos positius de Covid19 i ha tensionat el sistema sanitari del país fet que ha obligat al Govern a imposar restriccions a la interacció social com la limitació d'aforaments al comerç i l'hostaleria, el tancament de l'oci nocturn o la més recent el Toc de Queda Nocturn que des de divendres s'aplica també a Torroella de Montgrí. 

Davant d'aquesta situació les autoritats sanitàries fan una crida a seguir amb la vacunació per immunitzar la població i protegir-se davant les formes més greus de la malaltia. I és que les dades a Catalunya indiquen que gràcies a la campanya de vaccinació, malgrat hi hagi tres vegades més incidència de la Covid que l'any passat hi ha el mateix nombre de malalts a l'UCI i tres vegades menys mortalitat. 

Els majors de 40 anys ja es poden posar la dosi de reforç

En aquest sentit ja s'ha obert la vacunació per a persones majors de 40 anys que faci sis mesos o més que van rebre la segona dosi de Moderna o Pfizer, també s'ha obert la dosi de record per aquelles persones que van rebre AstraZeneca o Janssen. Pel que fa als infants es poden vacunar aquells més grans de 5 anys. En aquest darrer cas la vacunació es fa a Palafrugell amb cita prèvia 

24.05.2022

Benvolguts/des pares i mares, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet la sol·licitud a l’escola bressol municipal El... (Llegir més)

17.05.2022

 El proper dijous 19 de maig s'obre el període d'inscripcions i sol·licituds de beques al programa de casals d'estiu que coordinen l'Ajuntament de... (Llegir més)

17.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per triar la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el cartell... (Llegir més)

13.05.2022

La regidora de Cultura, Roser Font, i el president del Cine Club Torroellenc, Jordi Bellapart, han signat el conveni pel qual l'entitat continuarà,... (Llegir més)

12.05.2022

Torroella de Montgrí dedicarà monogràficament la quarta edició de les Jornades de Memòria Històrica Local, que organitza el Museu de la... (Llegir més)

12.05.2022

Cala Montgó ha revalidat un any més la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i els seus serveis.  La Fundació... (Llegir més)

11.05.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha participat en la segona Jornada de Turisme Inclusiu del Baix Empordà que s’ha celebrat... (Llegir més)

11.05.2022

L'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Loureiro, ha... (Llegir més)

09.05.2022

El projecte Camins Escolars Segurs de Torroella de Montgrí incorporarà elements del que es coneix com a "urbanisme tàctic" per tal d'extremar al... (Llegir més)

02.05.2022

Benvolguts pares i mares, Us informem que properament s’obre el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2022-2023 a... (Llegir més)

eventis