Avisos

(IM) Festa i cavalcada de Reis: precaucions i mesures Covid

31.12.2021

Benvolgudes/ts,

El proper dimecres 5 de gener tindrà lloc la Festa de Reis al nostre municipi, tot recuperant la majoria d’actes de la seva programació tradicional, a l’exterior i amb accés lliure sense cita prèvia.

Tot i així, la crisi sanitària provocada per la COVID ens obliga a aplicar uns lleugers canvis i algunes mesures restrictives, que tot seguit us anunciem i per les que us demanem la vostra col·laboració:

  • Ús obligatori de la mascareta en tot moment
  • Mantingueu la distància de seguretat
  • Eviteu aglomeracions
  • Poseu-vos a la cua i espereu el vostre torn (en el cas que n’hi hagi)

Per tal d’evitar aglomeracions, la cavalcada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient farà inici després del tradicional Castell de Focs a la plaça del Lledoner a les 19.15 h, amb el següent recorregut i final de festa:

Plaça del Lledoner, Passeig de Catalunya (sentit baixada), Passeig Vicenç Bou, Fora Portal, C. Riu Ter, Vial davant Espai Ter. Salutació de Reis: a l’esplanada del costat de l’Auditori Teatre Espai Ter.

El tram del Passeig Vicenç Bou entre el C. del Carme i el C. Hospital serà un espai amable de soroll i reducció de la contaminació acústica.

Entre tots i totes, fem una festa segura!

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis