Avisos

(IM) Festa i cavalcada de Reis: precaucions i mesures Covid

31.12.2021

Benvolgudes/ts,

El proper dimecres 5 de gener tindrà lloc la Festa de Reis al nostre municipi, tot recuperant la majoria d’actes de la seva programació tradicional, a l’exterior i amb accés lliure sense cita prèvia.

Tot i així, la crisi sanitària provocada per la COVID ens obliga a aplicar uns lleugers canvis i algunes mesures restrictives, que tot seguit us anunciem i per les que us demanem la vostra col·laboració:

  • Ús obligatori de la mascareta en tot moment
  • Mantingueu la distància de seguretat
  • Eviteu aglomeracions
  • Poseu-vos a la cua i espereu el vostre torn (en el cas que n’hi hagi)

Per tal d’evitar aglomeracions, la cavalcada de Ses Majestats els Tres Reis d’Orient farà inici després del tradicional Castell de Focs a la plaça del Lledoner a les 19.15 h, amb el següent recorregut i final de festa:

Plaça del Lledoner, Passeig de Catalunya (sentit baixada), Passeig Vicenç Bou, Fora Portal, C. Riu Ter, Vial davant Espai Ter. Salutació de Reis: a l’esplanada del costat de l’Auditori Teatre Espai Ter.

El tram del Passeig Vicenç Bou entre el C. del Carme i el C. Hospital serà un espai amable de soroll i reducció de la contaminació acústica.

Entre tots i totes, fem una festa segura!

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis