Avisos

La Fundació Impulsa cerca mentors i mentores per acompanyar dues joves torroellenques en el seu creixement professional i personal

L'entitat beca beca joves d'entre 16 i 20 anys, en situació d'exclusió social, desigualat o dificultats

17.12.2021

La Fundació Impulsa està cercant mentors i mentores de Torroella de Montgrí o rodalies per donar suport a dues joves torroellenques que han estat becades per l'entitat. La Fundació beca cada any joves d'entre 16 i 20 anys, en situació d'exclusió social, desigualat o amb dificultats, i a través del programa de mentoria, se'ls assigna una persona voluntària que els dona suport en el seu creixement professional i personal.

El 90 % de les persones beneficiàries acaben els estudis i obtenen un títol de Formació Professional (FP). Bona part d’aquest èxit rau en aquest acompanyament individualitzat de la mà de la figura del mentor que estimula el pensament i la reflexió del jove i l’ajuda a detectar i enfrontar conflictes.

Pel que fa el Baix Empordà, la Fundació està cercant dues persones que vulguin involucrar-se en l’acompanyament de dues joves de Torroella. Seria ideal trobar aquests dos perfils:

1.    Branca tècnica: Administració, Comerç, Màrqueting...
2.    Branca tècnica: Sanitat.

La mentoria és una oportunitat per ambdues persones, que posa en valor l’experiència personal, emocional i professional tant dels mentors com dels Impulsers. A més a més, és una experiència enriquidora a través de les persones i la cultura.

Formació per a mentors
Els mentors i mentores entren en un pla de formació del Programa Impulsa Mentoria, on adquireixen els coneixements i habilitats necessàries per acompanyar un jove i poder-li oferir un suport proper, reflexiu i sense judicis, promovent relacions transformadores que permetin un creixement bidireccional i compartit.

Formar part del Programa de Mentoria implica un compromís de mínim un any i òptim de dos i una dedicació d'aproximadament 5 hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa.

Aquest any la Fundació presenta el Programa Impulsa Mentoria per a les empreses. Es tracta d’una proposta de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per a organitzacions que vulguin involucrar els seus treballadors fent de mentors.

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis