La Fundació Impulsa cerca mentors i mentores per acompanyar dues joves torroellenques en el seu creixement professional i personal

L'entitat beca beca joves d'entre 16 i 20 anys, en situació d'exclusió social, desigualat o dificultats

17.12.2021

La Fundació Impulsa està cercant mentors i mentores de Torroella de Montgrí o rodalies per donar suport a dues joves torroellenques que han estat becades per l'entitat. La Fundació beca cada any joves d'entre 16 i 20 anys, en situació d'exclusió social, desigualat o amb dificultats, i a través del programa de mentoria, se'ls assigna una persona voluntària que els dona suport en el seu creixement professional i personal.

El 90 % de les persones beneficiàries acaben els estudis i obtenen un títol de Formació Professional (FP). Bona part d’aquest èxit rau en aquest acompanyament individualitzat de la mà de la figura del mentor que estimula el pensament i la reflexió del jove i l’ajuda a detectar i enfrontar conflictes.

Pel que fa el Baix Empordà, la Fundació està cercant dues persones que vulguin involucrar-se en l’acompanyament de dues joves de Torroella. Seria ideal trobar aquests dos perfils:

1.    Branca tècnica: Administració, Comerç, Màrqueting...
2.    Branca tècnica: Sanitat.

La mentoria és una oportunitat per ambdues persones, que posa en valor l’experiència personal, emocional i professional tant dels mentors com dels Impulsers. A més a més, és una experiència enriquidora a través de les persones i la cultura.

Formació per a mentors
Els mentors i mentores entren en un pla de formació del Programa Impulsa Mentoria, on adquireixen els coneixements i habilitats necessàries per acompanyar un jove i poder-li oferir un suport proper, reflexiu i sense judicis, promovent relacions transformadores que permetin un creixement bidireccional i compartit.

Formar part del Programa de Mentoria implica un compromís de mínim un any i òptim de dos i una dedicació d'aproximadament 5 hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa.

Aquest any la Fundació presenta el Programa Impulsa Mentoria per a les empreses. Es tracta d’una proposta de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per a organitzacions que vulguin involucrar els seus treballadors fent de mentors.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis