Avisos

Visita institucional de Dipsalut a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

03.12.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el segon tinent d'alcalde, Josep Martinoy, han mantingut aquet matí una reunió de treball, amb la nova presidenta de Dipsalut, Maria Puig, i la gerent de l'organisme, Sílvia Oliveras. Durant la trobada han tractat temes d'interès mutu, de present i de futur, especialment el Pla Municipal de Salut, Benestar i Desenvolupament Sostenible que s'està desplegant al municipi des de fa un any i mig. Precisament, aquest és el primer pla d'aquestes característiques que es va aprovar a les comarques gironines, després d'un procés iniciat el maig de 2017, amb el guiatge del Dipsalut i de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, i la col·laboració de l’Agència de Salut Pública.

L'alcalde, Jordi Colomí, assegura que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat aquest pla al centre de la gestió municipal i ha esdevingut un instrument transversal que abasta la totalitat de les àrees municipals. Colomí argumenta que aquesta eina és molt útil, per exemple, en contextos de crisi sanitària com l’actual, i valora enormement la gran tasca de suport que es presta des de Dipsalut.

Per la seva banda, la presidenta de Dipsalut, Maria Puig, argumenta: «Cal destacar el treball conjunt fet amb el Pla Municipal de Salut: l'anàlisi de la realitat del municipi, tota la detecció feta, la identificació d'actius de salut, la col·laboració entre els diferents actors del territori...Els hem acompanyat en aquesta interessant experiència i n'hem extret valuosos aprenentatges. Aquesta feina d'anàlisi va molt lligada amb la que ara estem iniciant amb l'Observatori de desigualtats socials i de salut. És necessària per poder prendre les millors decisions possibles i impulsar accions fonamentades, efectives, per aconseguir municipis saludables a les comarques gironines».

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis