Avisos

Visita institucional de Dipsalut a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí

03.12.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el segon tinent d'alcalde, Josep Martinoy, han mantingut aquet matí una reunió de treball, amb la nova presidenta de Dipsalut, Maria Puig, i la gerent de l'organisme, Sílvia Oliveras. Durant la trobada han tractat temes d'interès mutu, de present i de futur, especialment el Pla Municipal de Salut, Benestar i Desenvolupament Sostenible que s'està desplegant al municipi des de fa un any i mig. Precisament, aquest és el primer pla d'aquestes característiques que es va aprovar a les comarques gironines, després d'un procés iniciat el maig de 2017, amb el guiatge del Dipsalut i de la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, i la col·laboració de l’Agència de Salut Pública.

L'alcalde, Jordi Colomí, assegura que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat aquest pla al centre de la gestió municipal i ha esdevingut un instrument transversal que abasta la totalitat de les àrees municipals. Colomí argumenta que aquesta eina és molt útil, per exemple, en contextos de crisi sanitària com l’actual, i valora enormement la gran tasca de suport que es presta des de Dipsalut.

Per la seva banda, la presidenta de Dipsalut, Maria Puig, argumenta: «Cal destacar el treball conjunt fet amb el Pla Municipal de Salut: l'anàlisi de la realitat del municipi, tota la detecció feta, la identificació d'actius de salut, la col·laboració entre els diferents actors del territori...Els hem acompanyat en aquesta interessant experiència i n'hem extret valuosos aprenentatges. Aquesta feina d'anàlisi va molt lligada amb la que ara estem iniciant amb l'Observatori de desigualtats socials i de salut. És necessària per poder prendre les millors decisions possibles i impulsar accions fonamentades, efectives, per aconseguir municipis saludables a les comarques gironines».

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis