Avisos

El Pla de Sostenibilitat Turística estrena web i imatge gràfica

S’ha elaborat un web molt funcional i pràctic, sota el domini montgrimedes2030.com

10.08.2021

L’Ajuntament ha activat avui el web del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí-l’Estartit, un espai a través del qual s’informa detalladament dels objectius, les fases, línies estratègiques, nucli promotor, projectes que s’executaran i la seva evolució. S’ha elaborat un web molt funcional, àgil i pràctic, sota el domini montgrimedes2030.com que intenta simplificar l’accés a tota la informació pràctica d’un pla estratègic de gran envergadura i transversalitat. En el seu conjunt, representarà una de les inversions municipals més elevades de les darreres dècades en millora urbana, infraestructures, serveis i espais naturals.

Imatge gràfica
Visualment, la nova web es fonamenta en la identitat gràfica que s’ha desenvolupat per identificar i dotar el Pla de personalitat pròpia en tots els suports que ho requereixin. La identitat gràfica ha estat elaborada pel dissenyador torroellenc Plàcid Busquets. Un dels elements centrals d’aquest treball és el símbol inclòs en l’imagotip, una imatge que a partir d’ara serà molt present en suports físics del municipi i a les xarxes socials.

Vinculació amb els ODS i l’Agenda 2030
El símbol és l’identificador més important de què disposa la marca i es basa en un cercle segmentat amb les meitats desplaçades fins a formar una “corba”. Els seus colors i forma suggereixen una afinitat amb la marca oficial del Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030. Aquesta vinculació és pretesament volguda, ja que l’execució del Pla permetrà donar compliment a una bona part dels ODS. En aquest sentit, un dels objectius fixats en el Pla és el de contribuir al compliment i a la difusió dels ODS entre la població, visitants i empreses. Per aquesta raó, el domini escollit per a la web ha estat el de montgrimedes.2030. D’aquesta manera es vincula el territori amb l’horitizó que representa l’Agenda 2030.

La regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, assegura que el Pla «permetrà a Torroella i a l'Estartit fer un gran salt de qualitat en la millora de serveis i permetrà avançar molts anys en el nostre model de municipi perquè podrem concretar projectes i iniciatives que hauríem trigat molts anys a fer realitat amb els nostres recursos propis. I té una importància afegida perquè arriba en un moment de gran dificultats derivades la pandèmia de la COVID-19. La web ha de ser una eina molt útil per donar a conèixer els seus objectius i el dia a dia del seu desplegament.»»

29 projectes i 3,6 milions d'euros d'inversió
El pla permetrà executar 29 projectes i accions, agrupats en 16 actuacions, que s’aniran desplegant entre els anys 2021 i 2023. Preveu una inversió global de 3,6 milions d’euros. Està impulsat per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, en col·laboració de l’EMD de l’Estartit, i es desenvolupa en el marc de la primera edició del programa «Planes de Sostenibilidad Turística», promogut pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, una iniciativa que compta amb la participació de la Generalitat, a través del Departament d’Empresa i Ocupació. A Torroella de Montgrí-l’Estartit també compta amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis