Avisos

Nota d'agraïment institucional arran de l'incendi al Montgrí

23.07.2021

(23.50 h) Després d'hores molt difícils i incertes, Bombers ha pogut estabilitzar l'incendi del Montgrí. Encara queda feina per assolir l'extinció, però ens trobem en una fase del dispositiu que ens ha de generar més tranquil·litat i seguretat.

Ara cal no abaixar la guàrdia, perquè les condicions dels propers dies i d'aquest estiu es preveuen molt complicades per les elevades temperatures i la sequera generalitzada.

D'altra banda, és probable que durant els propers dies apareguin columnes de fum o es reprodueixen petits focus a l'interior del perímetre afectat. Això és normal, però us fem saber que sobre el terreny hi haurà efectius de Bombers, ADF, Parc Natural i Ajuntament monitoritzant permanentment la zona, fins que l'incendi es consideri extingit.

Des de Bombers es demana que evitar en la mesura del possible trucar al 112 per comunicar aquests punts calents, ja que una onada de trucades pot col·lapsar i entorpir el normal funcionament d'aquest telèfon d'emergències.

En aquesta pàgina trobareu una cronologia sintetizada de com s'ha desenvolupat el dispositiu. https://bit.ly/3i0j4gV

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit volem agrair la implicació de tots els cossos i voluntaris que han participat en aquesta fase de l'incendi, en el dispositiu per acollir al pavelló d'esports els joves de la casa de colònies desallotjada i en la logística operativa del centre de comandament.

Moltíssimes gràcies, en especial, a Bombers, ADF, Protecció Civil, SEM, Creu Roja, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Parc Natural, Club Gimnàstic Montgrí i Supermercat GP. I també moltes gràcies a la llarga llista de persones o col·lectius que d'una o altra manera han fet possible mitigar l'impacte d'aquest incendi.

Moltes gràcies a tots i a totes.

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis