Avisos

Nota d'agraïment institucional arran de l'incendi al Montgrí

23.07.2021

(23.50 h) Després d'hores molt difícils i incertes, Bombers ha pogut estabilitzar l'incendi del Montgrí. Encara queda feina per assolir l'extinció, però ens trobem en una fase del dispositiu que ens ha de generar més tranquil·litat i seguretat.

Ara cal no abaixar la guàrdia, perquè les condicions dels propers dies i d'aquest estiu es preveuen molt complicades per les elevades temperatures i la sequera generalitzada.

D'altra banda, és probable que durant els propers dies apareguin columnes de fum o es reprodueixen petits focus a l'interior del perímetre afectat. Això és normal, però us fem saber que sobre el terreny hi haurà efectius de Bombers, ADF, Parc Natural i Ajuntament monitoritzant permanentment la zona, fins que l'incendi es consideri extingit.

Des de Bombers es demana que evitar en la mesura del possible trucar al 112 per comunicar aquests punts calents, ja que una onada de trucades pot col·lapsar i entorpir el normal funcionament d'aquest telèfon d'emergències.

En aquesta pàgina trobareu una cronologia sintetizada de com s'ha desenvolupat el dispositiu. https://bit.ly/3i0j4gV

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit volem agrair la implicació de tots els cossos i voluntaris que han participat en aquesta fase de l'incendi, en el dispositiu per acollir al pavelló d'esports els joves de la casa de colònies desallotjada i en la logística operativa del centre de comandament.

Moltíssimes gràcies, en especial, a Bombers, ADF, Protecció Civil, SEM, Creu Roja, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, Parc Natural, Club Gimnàstic Montgrí i Supermercat GP. I també moltes gràcies a la llarga llista de persones o col·lectius que d'una o altra manera han fet possible mitigar l'impacte d'aquest incendi.

Moltes gràcies a tots i a totes.

12.08.2022

Torroella de Montgrí ho té tot a punt per celebrar una Festa Major com les d'abans, amb totes les activitats i sense les restriccions dels darrers... (Llegir més)

11.08.2022

Jordi Costa i Gayoso, alumne de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el treball «Projecte de depuració d’aigües residuals amb... (Llegir més)

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la... (Llegir més)

09.08.2022

Les famílies de Torroella de Montgrí que han patit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal ja disposen al cementiri municipal d'un espai de... (Llegir més)

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

Cercador
eventis