Avisos

Tornen les Jornades de la Clova de Torroella i l'Estartit amb més il·lusió que mai

Volen simbolitzar l'inici d'una temporada turística que sigui, definitivament, el de la represa de la normalitat

14.06.2021

La 25a edició de les Jornades gastronòmiques  «Tastets de Mar: La Clova», que arrenquen demà, marcaran simbòlicament l'inici de la temporada turística a Torroella de Montgrí i a l'Estartit. Malgrat ser de les més veteranes i consolidades del país, les d'enguany tindran un valor molt especial pel context en què se celebren, en un moment en què sembla que avancem poc a poc cap a la tan anhelada normalitat. Per aquesta raó, tant des de l'organització com dels participants s'afronta aquesta nova edició i la temporada amb una il·lusió especial.

El tret de sortida a les jornades s'ha donat aquest matí en un acte protocol·lari, carregat de simbolisme en què autoritats, organitzadors i participants han visualitzat aquesta alegria col·lectiva. L'acte s'ha celebrat a la plaça de la Llevantina i ha comptat amb la participació de l'alcalde, Jordi Colomí; del president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer; Xavier Dilmé, conseller comarcal de Turisme i Josep Maria Pla i Jordi Ponjoan, vicepresidents de l'Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes. L'alcalde, Jordi Colomí, ha posat en relleu, entre d'altres coses, l'esforç i el treball en equip que hi ha al darrera d'una iniciativa d'aquest tipus que reverteix, a l'hora, en la promoció de la destinació turística i dels productors locals. Tan ell com la resta de participants que han intervingut a l'acte han destacat el simbolisme de les jornades d'aquest any.

Enguany, però, la durada de les jornades s'escurça i es concentraran en dues setmanes intenses que arrenquen demà, 15 de juny. La durada ha estat motivada per les restriccions existents a primers de juny en el sector de la restauració que, els darrers dies s'han anat relaxant. Això ha esperonat els organitzadors i els participants a tornar-les a programar.

Com sempre, les jornades estan organitzades per l’Estació Nàutica L’Estartit–Illes Medes, i compten amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l’Estartit. Aquest any hi participen els restaurants: Picasso, de Torroella de Montgrí; Alba, Club Nàutic Estartit,  La Palmera, La Xula, Medes II i Nereida, de l'Estartit.

Un any més, els restauradors participants de Torroella de Montgrí i l’Estartit mostraran tota la seva creativitat i destresa a l'hora d'elaborar menús ben diversos, regats amb vins del Celler Castell de Peralada, patrocinador de les jornades. Es tracta, doncs, d'una proposta gastronòmica que ens apropa el potencial de la restauració local, combinada amb els productes del nostre litoral, i que ho fa amb uns preus molt ajustats per fer-ho de la forma més popular possible. No es tracta d'alta cuina en el sentit exclusiu, però sí de la màxima qualitat gastronòmica posada a l'abast de tothom, en una forquilla de preus que van dels 35 als 45 euros.

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis