Avisos

Meitat de legislatura amb els deures pendents de fer

(butlletí municipal L'IM, número 193, abril de 2021)

12.04.2021

Passen els mesos i les promeses electorals s’obliden. El govern del canvi ja no diu que serà transparent, que tindrà més dedicació o que resoldrà els problemes endèmics de l’Estartit.

A l’EMD aquests dos anys de mandat no han servit per resoldre les inundacions del Freu, per solucionar els problemes d’aparcament o per millorar la neteja i la recollida d’escombraries. I és que en campanya electoral aquests brindis al sol (igual que algunes mentides) els van funcionar molt bé, però el temps demostra el que eren realment, cants de sirena amb un objectiu clar: guanyar les eleccions a qualsevol preu.

No podem dir, però, que hagin estat dos anys sense novetats, això no. Aquest 2021 tenim una novetat important: el pitjor pressupost per l’EMD des de la seva creació al 2015. L’Ajuntament en canvi té el més alt de la seva història. Poc realista, però el paper ho aguanta tot.

Aquest “govern del canvi” també ha reduït totes les partides econòmiques de manteniment, ja sigui de parcs i jardins, de camins, d’escòrrecs, d’enllumenat o de qualsevol altra classe.

El conveni de l’EMD ja compta amb 4 pròrrogues. Amb la majoria que té UPM, tant a l’Ajuntament com a l’EMD, l’autonomia de l’Estartit perilla més que mai, i no hi ajuda ERC que sempre ha posat tots els pals possibles a les rodes perquè l’EMD mai sigui una realitat. No és fàcil oblidar les seves paraules quan l’EMD estava a punt d’aprovar-se: «es trenca un municipi amb més de 1000 anys d’història».

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis