Avisos

FIMAG torna a convertir Torroella de Montgrí en la capital de la màgia

02.06.2021

Després d’un any d’absència obligada per les restriccions provocades per la pandèmia, el FIMAG Festival de Màgia de Torroella de Montgrí torna a escena aquest cap de setmana amb la mateixa il·lusió de sempre, però més ganes que mai per contribuir a la tan anhelada normalitat cívica i cultural. Enguany, a més, tindrà un valor especial ja que celebrarà el seu 10è aniversari. Al llarg d’aquesta dècada, FIMAG avança amb pas ferm per esdevenir el festival de màgia de referència al nostre país.

La Gran Gala Internacional de dissabte (tarda i nit) torna a ser l’espectacle central d’un festival que programa més de setanta sessions. La limitació d’aforament fa que quedin ja poques entrades a la venda.ivendres al matí el festival arrencarà amb la fira professional FimagPRO, punt de trobada entre mags i programadors, en el marc de la quan enguany es presentarà el primer Catàleg Professional de Màgia de Catalunya. El catàleg pretén ser una eina útil per a mags i programadors. 

Quatre categories d'espectacles
Els espectacles propis del festival s’han agrupat en quatre categories per a una fàcil identificació. Les mesures higièniques i de seguretat obliguen enguany a retirar entrada per a qualsevol dels espectacles. És recomanable fer-ho a través del web www.fimag.cat o www.espaiter.cat 

La Gran màgia inclou la màgia de gran format amb els tres espectacles programats a l’Espai Ter. Divendres, Alex Navarro, amb Canalla e irreverente; dissabte, les dues sessions de la Gran Gala Internacional; i diumenge, dues sessions de l’espectacle Don’t blink, del valencià G Alexander. Els preus d’aquests espectacles oscil·len entre els 6 i els 25 euros.

La Màgia 3 estrelles són els dos espectacles de mig format programats al Cine Petit. Dissabte amb Gonzalo Albiñana i diumenge amb Melanie. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Per Màgia singular s’entén la màgia de prop, programada en espais singulars del municipi com Casa Galibern, Palau Solterra, La Sala o el mateix Cine Petit. Inclou Adolfo Masyebra (hipnosi i mentalisme), Josep Vidal (cartomàgia), Sergi Armentano (màgia de prop), Xulio Merino (boles d’esponja) i Javi Rufo (manipulació). Hi podeu accedir comprant una entrada de 3 euros.

I la categoria de Màgia popular engloba aquells espectacles i tallers que es programaven en espais oberts i places, però que aquest any estem obligats a acotar-ne i controlar-ne l’aforament. Cliff the magician (infantil), Isaac Trias (còmica), Pau Segalés (còmica), David Baró (mentalisme), Estefanía Galera (multidisciplinar), Melanie (tallers) i Cristina (tallers). Es faran al Cinema Montgrí, al Pati Fimag i al Convent dels Agustins. Les entrades es poden adquirir al preu d’1 euro.

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis