Avisos

FIMAG torna a convertir Torroella de Montgrí en la capital de la màgia

02.06.2021

Després d’un any d’absència obligada per les restriccions provocades per la pandèmia, el FIMAG Festival de Màgia de Torroella de Montgrí torna a escena aquest cap de setmana amb la mateixa il·lusió de sempre, però més ganes que mai per contribuir a la tan anhelada normalitat cívica i cultural. Enguany, a més, tindrà un valor especial ja que celebrarà el seu 10è aniversari. Al llarg d’aquesta dècada, FIMAG avança amb pas ferm per esdevenir el festival de màgia de referència al nostre país.

La Gran Gala Internacional de dissabte (tarda i nit) torna a ser l’espectacle central d’un festival que programa més de setanta sessions. La limitació d’aforament fa que quedin ja poques entrades a la venda.ivendres al matí el festival arrencarà amb la fira professional FimagPRO, punt de trobada entre mags i programadors, en el marc de la quan enguany es presentarà el primer Catàleg Professional de Màgia de Catalunya. El catàleg pretén ser una eina útil per a mags i programadors. 

Quatre categories d'espectacles
Els espectacles propis del festival s’han agrupat en quatre categories per a una fàcil identificació. Les mesures higièniques i de seguretat obliguen enguany a retirar entrada per a qualsevol dels espectacles. És recomanable fer-ho a través del web www.fimag.cat o www.espaiter.cat 

La Gran màgia inclou la màgia de gran format amb els tres espectacles programats a l’Espai Ter. Divendres, Alex Navarro, amb Canalla e irreverente; dissabte, les dues sessions de la Gran Gala Internacional; i diumenge, dues sessions de l’espectacle Don’t blink, del valencià G Alexander. Els preus d’aquests espectacles oscil·len entre els 6 i els 25 euros.

La Màgia 3 estrelles són els dos espectacles de mig format programats al Cine Petit. Dissabte amb Gonzalo Albiñana i diumenge amb Melanie. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Per Màgia singular s’entén la màgia de prop, programada en espais singulars del municipi com Casa Galibern, Palau Solterra, La Sala o el mateix Cine Petit. Inclou Adolfo Masyebra (hipnosi i mentalisme), Josep Vidal (cartomàgia), Sergi Armentano (màgia de prop), Xulio Merino (boles d’esponja) i Javi Rufo (manipulació). Hi podeu accedir comprant una entrada de 3 euros.

I la categoria de Màgia popular engloba aquells espectacles i tallers que es programaven en espais oberts i places, però que aquest any estem obligats a acotar-ne i controlar-ne l’aforament. Cliff the magician (infantil), Isaac Trias (còmica), Pau Segalés (còmica), David Baró (mentalisme), Estefanía Galera (multidisciplinar), Melanie (tallers) i Cristina (tallers). Es faran al Cinema Montgrí, al Pati Fimag i al Convent dels Agustins. Les entrades es poden adquirir al preu d’1 euro.

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis