Avisos

FIMAG torna a convertir Torroella de Montgrí en la capital de la màgia

02.06.2021

Després d’un any d’absència obligada per les restriccions provocades per la pandèmia, el FIMAG Festival de Màgia de Torroella de Montgrí torna a escena aquest cap de setmana amb la mateixa il·lusió de sempre, però més ganes que mai per contribuir a la tan anhelada normalitat cívica i cultural. Enguany, a més, tindrà un valor especial ja que celebrarà el seu 10è aniversari. Al llarg d’aquesta dècada, FIMAG avança amb pas ferm per esdevenir el festival de màgia de referència al nostre país.

La Gran Gala Internacional de dissabte (tarda i nit) torna a ser l’espectacle central d’un festival que programa més de setanta sessions. La limitació d’aforament fa que quedin ja poques entrades a la venda.ivendres al matí el festival arrencarà amb la fira professional FimagPRO, punt de trobada entre mags i programadors, en el marc de la quan enguany es presentarà el primer Catàleg Professional de Màgia de Catalunya. El catàleg pretén ser una eina útil per a mags i programadors. 

Quatre categories d'espectacles
Els espectacles propis del festival s’han agrupat en quatre categories per a una fàcil identificació. Les mesures higièniques i de seguretat obliguen enguany a retirar entrada per a qualsevol dels espectacles. És recomanable fer-ho a través del web www.fimag.cat o www.espaiter.cat 

La Gran màgia inclou la màgia de gran format amb els tres espectacles programats a l’Espai Ter. Divendres, Alex Navarro, amb Canalla e irreverente; dissabte, les dues sessions de la Gran Gala Internacional; i diumenge, dues sessions de l’espectacle Don’t blink, del valencià G Alexander. Els preus d’aquests espectacles oscil·len entre els 6 i els 25 euros.

La Màgia 3 estrelles són els dos espectacles de mig format programats al Cine Petit. Dissabte amb Gonzalo Albiñana i diumenge amb Melanie. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Per Màgia singular s’entén la màgia de prop, programada en espais singulars del municipi com Casa Galibern, Palau Solterra, La Sala o el mateix Cine Petit. Inclou Adolfo Masyebra (hipnosi i mentalisme), Josep Vidal (cartomàgia), Sergi Armentano (màgia de prop), Xulio Merino (boles d’esponja) i Javi Rufo (manipulació). Hi podeu accedir comprant una entrada de 3 euros.

I la categoria de Màgia popular engloba aquells espectacles i tallers que es programaven en espais oberts i places, però que aquest any estem obligats a acotar-ne i controlar-ne l’aforament. Cliff the magician (infantil), Isaac Trias (còmica), Pau Segalés (còmica), David Baró (mentalisme), Estefanía Galera (multidisciplinar), Melanie (tallers) i Cristina (tallers). Es faran al Cinema Montgrí, al Pati Fimag i al Convent dels Agustins. Les entrades es poden adquirir al preu d’1 euro.

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis