Avisos

FIMAG torna a convertir Torroella de Montgrí en la capital de la màgia

02.06.2021

Després d’un any d’absència obligada per les restriccions provocades per la pandèmia, el FIMAG Festival de Màgia de Torroella de Montgrí torna a escena aquest cap de setmana amb la mateixa il·lusió de sempre, però més ganes que mai per contribuir a la tan anhelada normalitat cívica i cultural. Enguany, a més, tindrà un valor especial ja que celebrarà el seu 10è aniversari. Al llarg d’aquesta dècada, FIMAG avança amb pas ferm per esdevenir el festival de màgia de referència al nostre país.

La Gran Gala Internacional de dissabte (tarda i nit) torna a ser l’espectacle central d’un festival que programa més de setanta sessions. La limitació d’aforament fa que quedin ja poques entrades a la venda.ivendres al matí el festival arrencarà amb la fira professional FimagPRO, punt de trobada entre mags i programadors, en el marc de la quan enguany es presentarà el primer Catàleg Professional de Màgia de Catalunya. El catàleg pretén ser una eina útil per a mags i programadors. 

Quatre categories d'espectacles
Els espectacles propis del festival s’han agrupat en quatre categories per a una fàcil identificació. Les mesures higièniques i de seguretat obliguen enguany a retirar entrada per a qualsevol dels espectacles. És recomanable fer-ho a través del web www.fimag.cat o www.espaiter.cat 

La Gran màgia inclou la màgia de gran format amb els tres espectacles programats a l’Espai Ter. Divendres, Alex Navarro, amb Canalla e irreverente; dissabte, les dues sessions de la Gran Gala Internacional; i diumenge, dues sessions de l’espectacle Don’t blink, del valencià G Alexander. Els preus d’aquests espectacles oscil·len entre els 6 i els 25 euros.

La Màgia 3 estrelles són els dos espectacles de mig format programats al Cine Petit. Dissabte amb Gonzalo Albiñana i diumenge amb Melanie. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Per Màgia singular s’entén la màgia de prop, programada en espais singulars del municipi com Casa Galibern, Palau Solterra, La Sala o el mateix Cine Petit. Inclou Adolfo Masyebra (hipnosi i mentalisme), Josep Vidal (cartomàgia), Sergi Armentano (màgia de prop), Xulio Merino (boles d’esponja) i Javi Rufo (manipulació). Hi podeu accedir comprant una entrada de 3 euros.

I la categoria de Màgia popular engloba aquells espectacles i tallers que es programaven en espais oberts i places, però que aquest any estem obligats a acotar-ne i controlar-ne l’aforament. Cliff the magician (infantil), Isaac Trias (còmica), Pau Segalés (còmica), David Baró (mentalisme), Estefanía Galera (multidisciplinar), Melanie (tallers) i Cristina (tallers). Es faran al Cinema Montgrí, al Pati Fimag i al Convent dels Agustins. Les entrades es poden adquirir al preu d’1 euro.

12.08.2022

Torroella de Montgrí ho té tot a punt per celebrar una Festa Major com les d'abans, amb totes les activitats i sense les restriccions dels darrers... (Llegir més)

11.08.2022

Jordi Costa i Gayoso, alumne de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el treball «Projecte de depuració d’aigües residuals amb... (Llegir més)

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la... (Llegir més)

09.08.2022

Les famílies de Torroella de Montgrí que han patit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal ja disposen al cementiri municipal d'un espai de... (Llegir més)

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

Cercador
eventis