Avisos

Informació d'interès sobre la vacunació contra la COVID-19 a Torroella de Montgrí

22.04.2021

El 23 de febrer es va iniciar la vacunació contra la COVID19 a la ciutadania. Actualment, més del 88% de la població de 80 anys ja ha rebut la primera dosi de la vacuna, i ja s'estan citant per vacunar des del CAP els menors de 80 anys, nascuts a partir de 1951.

(IMPORTANT) Si alguna persona depenent de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí de 80 anys o més no ha estat avisada per vacunar-se contra la COVID, s'hauria de posar en contacte amb el Centre de programació telefònica (972 60 92 22).

Per altra banda, al palau Firal de Sant Antoni, s'estan vacunant amb Astra Zeneca a les persones nascudes entre els anys 1952 i 1961. Aquest grup pot agafar cita a través de https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

També és molt important estar donat d'alta a l'aplicació La Meva Salut https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome, per tal que Salut disposi de les dades de contacte telèfon mòbil i correu electrònic i puguin posar-se amb contacte amb cada persona per programar la vacunació.

Per altra banda, els pacients amb un procés oncològic que actualment estan essent tractats o es troben en seguiment, s'estan citant per l'ICO per vacunar-se a l'Hospital Trueta de Girona. I aquesta setmana s'avisaran a pacients d'alt risc atesos a l'Hospital, per vacunar-los a l'Hospital de Palamós mateix.

Cal insistir en què la vacuna ha demostrat que protegeix contra el desenvolupament de la malaltia simptomàtica per infecció per COVID. Tanmateix, no es pot assegurar encara que eviti totalment la possibilitat de portar el virus al nas i la gola dels vacunats, amb el risc de contagi que això suposaria. És per aquest motiu que insistim en que no es poden deixar de prendre les mesures de prevenció bàsiques: rentat de mans, distància, mascareta i ventilació dels espais.

(Informació elaborada per ABS Torroella de Montgrí)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis