Avisos

Informació d'interès sobre la vacunació contra la COVID-19 a Torroella de Montgrí

22.04.2021

El 23 de febrer es va iniciar la vacunació contra la COVID19 a la ciutadania. Actualment, més del 88% de la població de 80 anys ja ha rebut la primera dosi de la vacuna, i ja s'estan citant per vacunar des del CAP els menors de 80 anys, nascuts a partir de 1951.

(IMPORTANT) Si alguna persona depenent de l'Àrea Bàsica de Salut de Torroella de Montgrí de 80 anys o més no ha estat avisada per vacunar-se contra la COVID, s'hauria de posar en contacte amb el Centre de programació telefònica (972 60 92 22).

Per altra banda, al palau Firal de Sant Antoni, s'estan vacunant amb Astra Zeneca a les persones nascudes entre els anys 1952 i 1961. Aquest grup pot agafar cita a través de https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

També és molt important estar donat d'alta a l'aplicació La Meva Salut https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/welcome, per tal que Salut disposi de les dades de contacte telèfon mòbil i correu electrònic i puguin posar-se amb contacte amb cada persona per programar la vacunació.

Per altra banda, els pacients amb un procés oncològic que actualment estan essent tractats o es troben en seguiment, s'estan citant per l'ICO per vacunar-se a l'Hospital Trueta de Girona. I aquesta setmana s'avisaran a pacients d'alt risc atesos a l'Hospital, per vacunar-los a l'Hospital de Palamós mateix.

Cal insistir en què la vacuna ha demostrat que protegeix contra el desenvolupament de la malaltia simptomàtica per infecció per COVID. Tanmateix, no es pot assegurar encara que eviti totalment la possibilitat de portar el virus al nas i la gola dels vacunats, amb el risc de contagi que això suposaria. És per aquest motiu que insistim en que no es poden deixar de prendre les mesures de prevenció bàsiques: rentat de mans, distància, mascareta i ventilació dels espais.

(Informació elaborada per ABS Torroella de Montgrí)

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis