Avisos

L'Ajuntament programa l'Empordà Cuina i Salut en un format més reduït i adaptat a les restriccions sanitàries

15.04.2021

El 24 i 25 d'abril se celebrarà la fira mercat Empordà Cuina i Salut, que torna amb una proposta adaptada al context de pandèmia, després de la forçada suspensió de l'any passat, quan ja es tenia tota la programació tancada. Malgrat les dificultats actuals, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit tornar-la a programar, amb el propòsit de mantenir viu l'esperit de la proposta i donar suport als productors locals. Tindrà, això sí, un format més reduït que les anteriors edicions, sobretot pel que fa a les activitats complementàries. Es manté, però, la proposta central al voltant de la qual sempre gira la fira, que consisteix en el mercat de productes de l'Empordà, d’artesania i alimentació de proximitat, en la qual també hi trobem el mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0.

Genís Pigem, regidor de Promoció Econòmica, argumenta que «segurament el més fàcil hauria estat no fer res, però apostem per no deixar-la de fer dos anys seguits i per mantenir un seguit d'activitats, esponjades en temps i espai, a l'aire lliure, i amb totes les mesures de seguretat necessàries. D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, és un format que es pot portar a terme i ajuda, a més, als productors, per un costat, i a la població, per un altre, ja que tindran una opció de lleure i consum que ens aproparà una mica més a la tan desitjada normalitat.»

A banda de les parades de la fira mercat, s'han programat un showcooking amb productors locals, dissabte al matí, i activitats infantils dissabte a la tarda i diumenge al matí. Per assistir-hi, cal registrar-se prèviament.

Pel que va al showcooking, es farà el dissabte a les 11.30 h, a la plaça dels Dolors. Porta per títol «Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà», i anirà a càrrec d'Antoni Vilà, de la carnisseria Seli; l'empresa Emporarom, aromes de l'Empordà, i l’Obrador de la Marida.

Com a novetat, enguany s'ha programat el concurs a xarxes socials per visualitzar diferents rutes de senderisme i/o cicloturisme de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per tal de que els usuaris de les xarxes socials hi puguin participar compartint, en qualsevol moment, una foto de la ruta que faci referència a aquest territori. Més informació sobre el concurs a: http://ow.ly/k1tq50Ep2nS

Programa VII L'Empordà Cuina i Salut 2021

Dissabte, 24 d’abril

Tot el dia decoracions a les botigues amb de productes de proximitat

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya

Mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya
Organitza: Associació Món Empordà

Show cooking “Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà”, a càrrec de l’Antoni Vilà de la carnisseria Seli, els productors d’Emporarom i de l’Obrador de la Marida”
Hora: 11.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsShowcooking

Representació familiar “La fada Farigola i les Trementinaires”, a càrrec de Lalala Troupe
Sessions:
-       17 h
-       18.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsRepresentacio

Diumenge, 25 d’abril

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: passeig de Catalunya

Espectacle familiar “Ai, la farina”, a càrrec de Pengim Penjam Titelles
Hora: 12 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsEspectacle

31.01.2023

L’Espai del Peix de Palamós ha acollit aquest dilluns al matí la presentació de l’activitat esportiva Correpoble, una proposta que impulsa el... (Llegir més)

27.01.2023

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha fet una visita institucional aquest matí a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ha estat rebuda... (Llegir més)

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis