Avisos

L'Ajuntament programa l'Empordà Cuina i Salut en un format més reduït i adaptat a les restriccions sanitàries

15.04.2021

El 24 i 25 d'abril se celebrarà la fira mercat Empordà Cuina i Salut, que torna amb una proposta adaptada al context de pandèmia, després de la forçada suspensió de l'any passat, quan ja es tenia tota la programació tancada. Malgrat les dificultats actuals, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit tornar-la a programar, amb el propòsit de mantenir viu l'esperit de la proposta i donar suport als productors locals. Tindrà, això sí, un format més reduït que les anteriors edicions, sobretot pel que fa a les activitats complementàries. Es manté, però, la proposta central al voltant de la qual sempre gira la fira, que consisteix en el mercat de productes de l'Empordà, d’artesania i alimentació de proximitat, en la qual també hi trobem el mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0.

Genís Pigem, regidor de Promoció Econòmica, argumenta que «segurament el més fàcil hauria estat no fer res, però apostem per no deixar-la de fer dos anys seguits i per mantenir un seguit d'activitats, esponjades en temps i espai, a l'aire lliure, i amb totes les mesures de seguretat necessàries. D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, és un format que es pot portar a terme i ajuda, a més, als productors, per un costat, i a la població, per un altre, ja que tindran una opció de lleure i consum que ens aproparà una mica més a la tan desitjada normalitat.»

A banda de les parades de la fira mercat, s'han programat un showcooking amb productors locals, dissabte al matí, i activitats infantils dissabte a la tarda i diumenge al matí. Per assistir-hi, cal registrar-se prèviament.

Pel que va al showcooking, es farà el dissabte a les 11.30 h, a la plaça dels Dolors. Porta per títol «Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà», i anirà a càrrec d'Antoni Vilà, de la carnisseria Seli; l'empresa Emporarom, aromes de l'Empordà, i l’Obrador de la Marida.

Com a novetat, enguany s'ha programat el concurs a xarxes socials per visualitzar diferents rutes de senderisme i/o cicloturisme de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per tal de que els usuaris de les xarxes socials hi puguin participar compartint, en qualsevol moment, una foto de la ruta que faci referència a aquest territori. Més informació sobre el concurs a: http://ow.ly/k1tq50Ep2nS

Programa VII L'Empordà Cuina i Salut 2021

Dissabte, 24 d’abril

Tot el dia decoracions a les botigues amb de productes de proximitat

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya

Mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya
Organitza: Associació Món Empordà

Show cooking “Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà”, a càrrec de l’Antoni Vilà de la carnisseria Seli, els productors d’Emporarom i de l’Obrador de la Marida”
Hora: 11.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsShowcooking

Representació familiar “La fada Farigola i les Trementinaires”, a càrrec de Lalala Troupe
Sessions:
-       17 h
-       18.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsRepresentacio

Diumenge, 25 d’abril

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: passeig de Catalunya

Espectacle familiar “Ai, la farina”, a càrrec de Pengim Penjam Titelles
Hora: 12 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsEspectacle

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis