Avisos

L'Ajuntament programa l'Empordà Cuina i Salut en un format més reduït i adaptat a les restriccions sanitàries

15.04.2021

El 24 i 25 d'abril se celebrarà la fira mercat Empordà Cuina i Salut, que torna amb una proposta adaptada al context de pandèmia, després de la forçada suspensió de l'any passat, quan ja es tenia tota la programació tancada. Malgrat les dificultats actuals, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit tornar-la a programar, amb el propòsit de mantenir viu l'esperit de la proposta i donar suport als productors locals. Tindrà, això sí, un format més reduït que les anteriors edicions, sobretot pel que fa a les activitats complementàries. Es manté, però, la proposta central al voltant de la qual sempre gira la fira, que consisteix en el mercat de productes de l'Empordà, d’artesania i alimentació de proximitat, en la qual també hi trobem el mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0.

Genís Pigem, regidor de Promoció Econòmica, argumenta que «segurament el més fàcil hauria estat no fer res, però apostem per no deixar-la de fer dos anys seguits i per mantenir un seguit d'activitats, esponjades en temps i espai, a l'aire lliure, i amb totes les mesures de seguretat necessàries. D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, és un format que es pot portar a terme i ajuda, a més, als productors, per un costat, i a la població, per un altre, ja que tindran una opció de lleure i consum que ens aproparà una mica més a la tan desitjada normalitat.»

A banda de les parades de la fira mercat, s'han programat un showcooking amb productors locals, dissabte al matí, i activitats infantils dissabte a la tarda i diumenge al matí. Per assistir-hi, cal registrar-se prèviament.

Pel que va al showcooking, es farà el dissabte a les 11.30 h, a la plaça dels Dolors. Porta per títol «Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà», i anirà a càrrec d'Antoni Vilà, de la carnisseria Seli; l'empresa Emporarom, aromes de l'Empordà, i l’Obrador de la Marida.

Com a novetat, enguany s'ha programat el concurs a xarxes socials per visualitzar diferents rutes de senderisme i/o cicloturisme de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per tal de que els usuaris de les xarxes socials hi puguin participar compartint, en qualsevol moment, una foto de la ruta que faci referència a aquest territori. Més informació sobre el concurs a: http://ow.ly/k1tq50Ep2nS

Programa VII L'Empordà Cuina i Salut 2021

Dissabte, 24 d’abril

Tot el dia decoracions a les botigues amb de productes de proximitat

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya

Mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya
Organitza: Associació Món Empordà

Show cooking “Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà”, a càrrec de l’Antoni Vilà de la carnisseria Seli, els productors d’Emporarom i de l’Obrador de la Marida”
Hora: 11.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsShowcooking

Representació familiar “La fada Farigola i les Trementinaires”, a càrrec de Lalala Troupe
Sessions:
-       17 h
-       18.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsRepresentacio

Diumenge, 25 d’abril

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: passeig de Catalunya

Espectacle familiar “Ai, la farina”, a càrrec de Pengim Penjam Titelles
Hora: 12 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsEspectacle

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis