Avisos

L'Ajuntament programa l'Empordà Cuina i Salut en un format més reduït i adaptat a les restriccions sanitàries

15.04.2021

El 24 i 25 d'abril se celebrarà la fira mercat Empordà Cuina i Salut, que torna amb una proposta adaptada al context de pandèmia, després de la forçada suspensió de l'any passat, quan ja es tenia tota la programació tancada. Malgrat les dificultats actuals, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit tornar-la a programar, amb el propòsit de mantenir viu l'esperit de la proposta i donar suport als productors locals. Tindrà, això sí, un format més reduït que les anteriors edicions, sobretot pel que fa a les activitats complementàries. Es manté, però, la proposta central al voltant de la qual sempre gira la fira, que consisteix en el mercat de productes de l'Empordà, d’artesania i alimentació de proximitat, en la qual també hi trobem el mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0.

Genís Pigem, regidor de Promoció Econòmica, argumenta que «segurament el més fàcil hauria estat no fer res, però apostem per no deixar-la de fer dos anys seguits i per mantenir un seguit d'activitats, esponjades en temps i espai, a l'aire lliure, i amb totes les mesures de seguretat necessàries. D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, és un format que es pot portar a terme i ajuda, a més, als productors, per un costat, i a la població, per un altre, ja que tindran una opció de lleure i consum que ens aproparà una mica més a la tan desitjada normalitat.»

A banda de les parades de la fira mercat, s'han programat un showcooking amb productors locals, dissabte al matí, i activitats infantils dissabte a la tarda i diumenge al matí. Per assistir-hi, cal registrar-se prèviament.

Pel que va al showcooking, es farà el dissabte a les 11.30 h, a la plaça dels Dolors. Porta per títol «Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà», i anirà a càrrec d'Antoni Vilà, de la carnisseria Seli; l'empresa Emporarom, aromes de l'Empordà, i l’Obrador de la Marida.

Com a novetat, enguany s'ha programat el concurs a xarxes socials per visualitzar diferents rutes de senderisme i/o cicloturisme de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per tal de que els usuaris de les xarxes socials hi puguin participar compartint, en qualsevol moment, una foto de la ruta que faci referència a aquest territori. Més informació sobre el concurs a: http://ow.ly/k1tq50Ep2nS

Programa VII L'Empordà Cuina i Salut 2021

Dissabte, 24 d’abril

Tot el dia decoracions a les botigues amb de productes de proximitat

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya

Mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya
Organitza: Associació Món Empordà

Show cooking “Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà”, a càrrec de l’Antoni Vilà de la carnisseria Seli, els productors d’Emporarom i de l’Obrador de la Marida”
Hora: 11.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsShowcooking

Representació familiar “La fada Farigola i les Trementinaires”, a càrrec de Lalala Troupe
Sessions:
-       17 h
-       18.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsRepresentacio

Diumenge, 25 d’abril

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: passeig de Catalunya

Espectacle familiar “Ai, la farina”, a càrrec de Pengim Penjam Titelles
Hora: 12 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsEspectacle

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis