Avisos

Es reprenen, en format telemàtic, els consells de barri, que restaven aturats per la pandèmia

El primer que es farà serà el del Nucli Antic, el dijous 25 de març, a les 19 h

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la pandèmia. Enguany, però, les reunions es desenvoluparan de manera telemàtica, per tal garantir al màxim les mesures sanitàries contra la COVID-19 i minimitzar riscos.  Els Consells de Barri són òrgans consultius de participació, a través dels quals es reben opinions i propostes dels ciutadans. L’Ajuntament n'ha creat 5 (Nucli Antic, Bolleria i Sobrestany, zona nord, nucli antic, Creu de la Rutlla i entorn i carrer Figueres i entorn) , que es reuneixen 2 cops a l’any cadascun. L'any passat només se'n van poder convocar alguns del primer trimestre, fins que va esclatar la pandèmia.

Consell de Barri del Nucli Antic
El primer que es convocarà enguany serà el del nucli antic, que se celebrarà el dijous 25 de març, a les 19 h. Entre d'altres qüestions, es repassaran les inversions executades al 2020 a partir de les propostes dels consells de barri i es treballarà la proposta per executar el 2021. També es presentaran els pressupostos participatius 2021-2022 i el procés que s'ha engegat per feminitzar el nomenclàtor de Torroella i de l'Estartit. Els veïns i les veïnes que hi vulguin participar només cal que ho sol·licitin a través d'un correu electrònic a participacio@torroella.estartit.cat, indicant nom, cognom i correu electrònic. Posteriorment rebran l’enllaç de la connexió.

Inversions executades durant el 2020
A través de les propostes recollides en els consells de barri, l’any 2020 es van portar a terme les següents inversions: finalització de les obres del parc infantil de la ronda Pau Casals, nous jocs infantils als Jardins John Lennon (2 nous gronxadors, un amb cistella;  2 excavadores i 1 joc amb tobogan), obres de millora de l’evacuació d’aigua plujana al sector de la Ronda Països Catalans amb passeig Vicenç Bou, llums de Nadal al carrer Figueres, increment de la senyalització del mercat setmanal, compra i substitució de papereres a plaça de l’Olivar i Jardins John Lennon, obres d’embelliment del carreró situat entre el c. Pintor Gimeno i c. Roser,  i compra de nou radar mòbil de tipus pedagògic, entre d'altres. 

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una... (Llegir més)

06.11.2022

Ahir al vespre, a les 20.30 h, es va declarar un incendi en una habitació de la primera de la tres plantes de la residència Vila Montgrí, de... (Llegir més)

02.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduard Font i Coll, exjutge de pau (1974-2000) i Medalla del Montgrí... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis