Avisos

Es reprenen, en format telemàtic, els consells de barri, que restaven aturats per la pandèmia

El primer que es farà serà el del Nucli Antic, el dijous 25 de març, a les 19 h

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la pandèmia. Enguany, però, les reunions es desenvoluparan de manera telemàtica, per tal garantir al màxim les mesures sanitàries contra la COVID-19 i minimitzar riscos.  Els Consells de Barri són òrgans consultius de participació, a través dels quals es reben opinions i propostes dels ciutadans. L’Ajuntament n'ha creat 5 (Nucli Antic, Bolleria i Sobrestany, zona nord, nucli antic, Creu de la Rutlla i entorn i carrer Figueres i entorn) , que es reuneixen 2 cops a l’any cadascun. L'any passat només se'n van poder convocar alguns del primer trimestre, fins que va esclatar la pandèmia.

Consell de Barri del Nucli Antic
El primer que es convocarà enguany serà el del nucli antic, que se celebrarà el dijous 25 de març, a les 19 h. Entre d'altres qüestions, es repassaran les inversions executades al 2020 a partir de les propostes dels consells de barri i es treballarà la proposta per executar el 2021. També es presentaran els pressupostos participatius 2021-2022 i el procés que s'ha engegat per feminitzar el nomenclàtor de Torroella i de l'Estartit. Els veïns i les veïnes que hi vulguin participar només cal que ho sol·licitin a través d'un correu electrònic a participacio@torroella.estartit.cat, indicant nom, cognom i correu electrònic. Posteriorment rebran l’enllaç de la connexió.

Inversions executades durant el 2020
A través de les propostes recollides en els consells de barri, l’any 2020 es van portar a terme les següents inversions: finalització de les obres del parc infantil de la ronda Pau Casals, nous jocs infantils als Jardins John Lennon (2 nous gronxadors, un amb cistella;  2 excavadores i 1 joc amb tobogan), obres de millora de l’evacuació d’aigua plujana al sector de la Ronda Països Catalans amb passeig Vicenç Bou, llums de Nadal al carrer Figueres, increment de la senyalització del mercat setmanal, compra i substitució de papereres a plaça de l’Olivar i Jardins John Lennon, obres d’embelliment del carreró situat entre el c. Pintor Gimeno i c. Roser,  i compra de nou radar mòbil de tipus pedagògic, entre d'altres. 

29.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de dilluns 2 d'octubre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

27.09.2023

Aquesta setmana han iniciat les obres de rehabilitació de l'edifici municipal situat a Can Castells, a la plaça de la Vila, 6. Aquesta actuació... (Llegir més)

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis