Avisos

Alumnes de 6è del Guillem de Montgrí animen a donar sang des dels micròfons de Ràdio Montgrí

26.02.2021

Setze alumnes de 6è de l'Escola Guillem del Montgrí han participat aquesta setmana en l'enregistrament de l'espai radiofònic «M'ho expliques», de Ràdio Montgrí. Aquest és un espai de divulgació que l'emissora municipal ofereix a entitats i associacions per tal que informin de les seves activitats.

En aquesta ocasió, els alumnes aprofiten l'espai per fer divulgació de la donació de sang i de tot el que això representa. D'aquesta manera, faran difusió de la jornada de donació que es farà el proper dissabte 13 de març, al Museu de la Mediterrània. A la vegada, els alumnes es familiaritzen amb el món de la ràdio.

Per a la preparació dels continguts, els alumnes han comptat amb els ajuts del professorat, mentre que per a la realització tècnica han estat guiats per la directora de l'emissora, Anna Lanzas.

El programa es començarà a emetre en diferents franges horàries a partir de la setmana vinent.

Des de l’Ajuntament volem agrair aquest gest de generositat dels alumnes i els animem per tal que facin ús dels micròfons de l’emissora municipal sempre que ho desitgin.

Pel que fa a la jornada de donació, aquesta es farà el dissabte 13 de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20.30 h, al Museu de la Mediterrània. A banda d'aquesta col·laboració dels alumnes de 6è del Guillem de Montgrí, en la jornada de diumenge 13 també hi col·laboraran els alumnes de 4t d'ESO de l'INS Montgrí, als quals també agraïm la seva implicació.

Cal recordar a totes les persones que vulguin donar sang que és imprescindible reservar hora a donarsang.gencat.cat

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis