Avisos

L’artista urbà RICE obre amb el projecte Mirades la programació d’art contemporani del 2021 del Museu de la Mediterrània

Demà i divendres pintarà un mural a l'Espai Montgrí, una acció que es podrà seguir en directe des del gran finestral que dona al carrer d'Ullà

10.02.2021

El Museu de la Mediterrània obre al públic el proper dissabte 13 de febrer l’exposició «Mirades» de l’artista urbà RICE, amb la qual dóna el tret de sortida a la programació d’art contemporani d’enguany a l’Espai Montgrí.

Sota el nom artístic de RICE, Eduard Sacrest Soy (Olot, 1993) desplega gran part de la seva producció artística en l’àmbit de les intervencions a l’espai públic. Prenent l’entorn urbà com a espai d’acció, les seves propostes pictòriques materialitzen els seus interessos, preocupacions i reflexions i busquen interpel·lar els espectadors fortuïts que deambulen per aquests espais. 

Mural en viu
En la seva proposta per a l’Espai Montgrí, sota el títol de Mirades, l’artista realitzarà, demà dijous i divendres, un mural de grans dimensions, de caràcter efímer, que romandrà a l’espai el temps que duri l’exposició. Aquesta obra es complementarà amb una selecció de projectes anteriors, alguns d’elles dutes a terme en ple confinament. Aquests retrats, realitzats majoritàriament a partir de la tècnica de l’aerosol sobre fusta -tot i que també treballa l’aquarel·la sobre paper- es focalitzen tant en persones anònimes com en personatges vinculats a la cultura pop i permeten a l’artista activar una reflexió entorn de qüestions relacionades amb la soledat, la distància i l’aïllament.

RICE exposa al Museu de la Mediterrània com a guardonat amb la Menció especial d’Art Jove que el Festival Inund’Art atorga anualment i gràcies al Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La seva proposta també podrà veure’s a la Sala d’Art Jove de Barcelona i a la Casa de la Generalitat de Perpinyà.

L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins al 8 de març de 2021.

Més informació:

https://ricevisualartist.wixsite.com/rice

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis