Avisos

L’artista urbà RICE obre amb el projecte Mirades la programació d’art contemporani del 2021 del Museu de la Mediterrània

Demà i divendres pintarà un mural a l'Espai Montgrí, una acció que es podrà seguir en directe des del gran finestral que dona al carrer d'Ullà

10.02.2021

El Museu de la Mediterrània obre al públic el proper dissabte 13 de febrer l’exposició «Mirades» de l’artista urbà RICE, amb la qual dóna el tret de sortida a la programació d’art contemporani d’enguany a l’Espai Montgrí.

Sota el nom artístic de RICE, Eduard Sacrest Soy (Olot, 1993) desplega gran part de la seva producció artística en l’àmbit de les intervencions a l’espai públic. Prenent l’entorn urbà com a espai d’acció, les seves propostes pictòriques materialitzen els seus interessos, preocupacions i reflexions i busquen interpel·lar els espectadors fortuïts que deambulen per aquests espais. 

Mural en viu
En la seva proposta per a l’Espai Montgrí, sota el títol de Mirades, l’artista realitzarà, demà dijous i divendres, un mural de grans dimensions, de caràcter efímer, que romandrà a l’espai el temps que duri l’exposició. Aquesta obra es complementarà amb una selecció de projectes anteriors, alguns d’elles dutes a terme en ple confinament. Aquests retrats, realitzats majoritàriament a partir de la tècnica de l’aerosol sobre fusta -tot i que també treballa l’aquarel·la sobre paper- es focalitzen tant en persones anònimes com en personatges vinculats a la cultura pop i permeten a l’artista activar una reflexió entorn de qüestions relacionades amb la soledat, la distància i l’aïllament.

RICE exposa al Museu de la Mediterrània com a guardonat amb la Menció especial d’Art Jove que el Festival Inund’Art atorga anualment i gràcies al Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La seva proposta també podrà veure’s a la Sala d’Art Jove de Barcelona i a la Casa de la Generalitat de Perpinyà.

L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins al 8 de març de 2021.

Més informació:

https://ricevisualartist.wixsite.com/rice

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una... (Llegir més)

06.11.2022

Ahir al vespre, a les 20.30 h, es va declarar un incendi en una habitació de la primera de la tres plantes de la residència Vila Montgrí, de... (Llegir més)

02.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduard Font i Coll, exjutge de pau (1974-2000) i Medalla del Montgrí... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis