Avisos

L'Ajuntament ultima els detalls per a la posada en funcionament del nou pavelló municipal

04.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja ha formalitzat la recepció del nou pavelló municipal d'esports i enceta els preparatius per a la seva estrena en les properes setmanes, en previsió que es relaxin les mesures sanitàries contra la COVID-19. Es tracta d'un equipament molt esperat que permetrà descongestionar l'actual pavelló i donar resposta a una històrica reivindicació de clubs i usuaris. Hi desenvoluparan la seva activitat els clubs de bàsquet, handbol i futbol sala, i també s'hi impartiran les activitats dirigides i de manteniment.

El nou equipament disposa de les dimensions necessàries per a competicions oficials i d'una grada retràctil que aporta una notable polivalència en les activitats recurrents i actes puntuals que s'hi puguin dur a terme. En aquests moments s'estan enllestint petits detalls i s'ha planificat una neteja intensiva general abans de posar-la en marxa. Per altra banda, l'Ajuntament licitarà properament la instal·lació d'uns mòduls per destinar a vestidors i lavabos provisionals, que se situarien al sector est de l'equipament, en espera de la futura construcció dels definitius.

Des de l'Ajuntament treballem perquè els vestidors estiguin operatius tan aviat com es reprenguin les competicions. A partir del proper dilluns, les instal·lacions esportives en espais tancats podran reobrir al 30 % de la seva ocupació, però les autoritats sanitàries continuen sense permetre l'ús dels vestidors. Els vestidors es posaran en marxa quan es puguin fer servir, per tal de no generar una despesa innecessària a les arques municipals.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, s'ha mostrat molt il·lusionat per aquest nou pas que s'ha donat en el projecte d'ampliació de la zona esportiva i per les grans possibilitats que ofereix a la població: «Disposar d'un equipament esportiu més ens permetrà optimitzar horaris, els entrenaments podran acabar més d'hora, els partits es podran celebrar en dissabte i ajudarà a donar compliment a les recomanacions de salut col·lectiva com la derivada de l'actual pandèmia i permetrà acollir nous esdeveniments que fins ara s'havien anat posposant per manca d'espai.»

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis