Avisos

L'Ajuntament facilita al CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per fer testos COVID-19

11.11.2020

L'Ajuntament ha posat a disposició del CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per poder externalitzar les proves de detecció del coronavirus Sars Cov 2. D'aquesta manera, es poden crear dos circuits diferenciats (COVID i no COVID), per minimitzar el risc de contagi dins de l'equipament sanitari. El mòdul s'ha instal·lat al costat del centre sanitari, en el pàrquing adjacent a l'edifici, i aquesta setmana entrarà en servei. En aquests moments s'hi està instal·lant el suport informàtic.

Segons ha expressat Alícia González, directora de l'ABS Torroella de Montgrí, «l'augment de casos d'infecció COVID condiciona la realització d'un nombre molt important de proves i, per tant, la concentració de persones amb risc de patir la infecció, i l'arquitectura del CAP de Torroella no facilita establir un circuit segur. La instal·lació d'un mòdul extern permet mantenir un circuit net que minimitzi aquest risc de contagi a l'hora d'atendre motius de consulta no COVID».

González ha expressat l'agraïment de l'equip mèdic «a l'Ajuntament de Torroella que des del començament de la pandèmia ha col·laborat amb nosaltres en tot allò que li hem demanat,  difonent  informació, cedint un cotxe per les visites domiciliàries, El Recer per la campanya de vacunació de la grip i ara amb la cessió d'aquest mòdul mentre duri l'estat d'alarma.»

Perfil a Instagram

Per millorar la comunicació i la difusió de recursos sanitaris entre la població, l'ABS Torroella de Montgrí ha estrenat fa pocs dies un perfil a Instagram que podeu seguir a https://www.instagram.com/abstorroellademontgri/

S'allarga la vacunació de la grip

Des de l'ABS també s'ha informat que la campanya de vacunació de la grip s'allargarà fins a finals de novembre. Si us trobeu entre la població de risc, podeu vacunar-vos al CAP de Torroella de Montgrí amb cita prèvia o sense cita prèvia.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis