Avisos

L'Ajuntament facilita al CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per fer testos COVID-19

11.11.2020

L'Ajuntament ha posat a disposició del CAP de Torroella de Montgrí un mòdul per poder externalitzar les proves de detecció del coronavirus Sars Cov 2. D'aquesta manera, es poden crear dos circuits diferenciats (COVID i no COVID), per minimitzar el risc de contagi dins de l'equipament sanitari. El mòdul s'ha instal·lat al costat del centre sanitari, en el pàrquing adjacent a l'edifici, i aquesta setmana entrarà en servei. En aquests moments s'hi està instal·lant el suport informàtic.

Segons ha expressat Alícia González, directora de l'ABS Torroella de Montgrí, «l'augment de casos d'infecció COVID condiciona la realització d'un nombre molt important de proves i, per tant, la concentració de persones amb risc de patir la infecció, i l'arquitectura del CAP de Torroella no facilita establir un circuit segur. La instal·lació d'un mòdul extern permet mantenir un circuit net que minimitzi aquest risc de contagi a l'hora d'atendre motius de consulta no COVID».

González ha expressat l'agraïment de l'equip mèdic «a l'Ajuntament de Torroella que des del començament de la pandèmia ha col·laborat amb nosaltres en tot allò que li hem demanat,  difonent  informació, cedint un cotxe per les visites domiciliàries, El Recer per la campanya de vacunació de la grip i ara amb la cessió d'aquest mòdul mentre duri l'estat d'alarma.»

Perfil a Instagram

Per millorar la comunicació i la difusió de recursos sanitaris entre la població, l'ABS Torroella de Montgrí ha estrenat fa pocs dies un perfil a Instagram que podeu seguir a https://www.instagram.com/abstorroellademontgri/

S'allarga la vacunació de la grip

Des de l'ABS també s'ha informat que la campanya de vacunació de la grip s'allargarà fins a finals de novembre. Si us trobeu entre la població de risc, podeu vacunar-vos al CAP de Torroella de Montgrí amb cita prèvia o sense cita prèvia.

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis