(IM) Informa't de les restriccions al trànsit de la Festa Major de Sant Genís

18.08.2020

Benvolguts veïns/es,

Com sabeu, del 21 al 27 d’agost celebrem la Festa Major de Sant Genís. Enguany, una Festa Major molt condicionada per les mesures sanitàries del Covid-19.

Aquestes restriccions i limitacions d’aforament ens han obligat a fer canvis d’ubicació d’algunes activitats. Aquest any, tindran lloc més activitats als Jardins John Lennon i a l’aparcament de la Plaça del Lledoner s’hi situarà la zona de sopars de les entitats del municipi. En aquest sentit, com a veïns de la zona, us volem demanar la vostra comprensió durant aquests dies de Festa Major. Des de l’Ajuntament garantirem que els concerts previstos finalitzin no més tard de dos quarts de 2 de la nit.

La celebració de la Festa Major ens obliga també a restringir el trànsit a diversos carrers del municipi, com són el c. Enric Morera, c. Ramon Boi, c. Montgrí i un tram dels c. Llibertat, c. Garbí i c. Joaquim Vallespí. També en alguns sectors d’aquests carrers es prohibirà l’aparcament, per tal de facilitar la circulació dels peatons. A la pàgina web municipal trobareu un plànol amb totes les indicacions corresponents.

Tots els talls de circulació i prohibicions d’aparcament estaran convenientment senyalitzats, mitjançant senyals a la via pública, amb anterioritat. Consulta el PLÀNOL DELS TALLS DE TRÀNSIT I APARCAMENT DE LA FESTA MAJOR 2020

Durant els dies de la Festa Major també es tancarà la circulació de vehicles al Passeig de Catalunya, des de 2/4 de 9 h del vespre i fins passada la mitja nit, en funció del trànsit peatonal i la legislació vigent. Aquesta mesura es pren per garantir la seguretat dels peatons.

Per últim, us informem que els punts de càrrega de vehicles elèctrics situats al c. Enric Morera estaran fora de servei des del 21 al 27 d’agost, pel que us recomanem que feu ús del punt de càrrega que trobareu a l’Espai Ter.

Com a veïns dels sector us agraïm la vostra comprensió i esperem que el proper any, puguem celebrar una Festa Major amb les ubicacions tradicionals.

Per qualsevol incidència o urgència us podeu posar en contacte, com sempre, amb la Policia Local al 972 75 01 49.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Cordialment,

Josep Martinoy i Casademont
Regidor de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica

Torroella de Montgrí, 18 d’agost de 2020

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis