Avisos

L'Ajuntament concedirà la Medalla del Montgrí 2020 als col·lectius dels serveis essencials que van treballar durant el confinament

07.08.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí va acordar ahir al vespre concedir la Medalla del Montgrí d'enguany, de manera única, conjunta i representativa, a tots els col·lectius i al personal dels serveis essencials que van continuar desenvolupant la seva tasca durant els 3 mesos de confinament. Es vol distingir, així, el seu esforç en favor de la ciutadania i el treball que van continuar fent, assumint, fins i tot, riscos en un context sanitari tan advers per l'elevat risc de contagi de la COVID-19.

Tot i que les casuístiques que van alterar la situació laboral de molts col·lectius són múltiples i que totes elles requereixen atenció, la Medalla del Montgrí d'aquest 2020 vol donar visibilitat i ser un reconeixement exprés a aquells que per la naturalesa i la incidència de la seva feina van seguir donant cobertura a les necessitat bàsiques de la població, demostrant una veritable vocació de servei públic quan feia més falta.

Per aquest motiu, els col·lectius distingits enguany, seran el personal sanitari, personal de residències i de cura de la gent gran, personal d'oficis de manteniment d'instal·lacions, infraestructures i neteja de l'espai públic, Policia Local, Serveis Socials,  personal del sector de productes alimentaris, farmàcies i de primera necessitat, treballadors del transport (mercaderies i persones) i ONG's i voluntariat.
Aforament limitat

L’acte institucional de lliurament se celebrarà a l’Auditori Teatre Espai Ter, com és tradició, el dissabte 24 d'agost, la vigília de Sant Genís, a les 19.30 h, en el marc dels actes de la Festa Major de Torroella de Montgrí. Per tal d'adaptar-se als requeriments sanitaris per prevenir la COVID-19, l'aforament serà limitat a una capacitat aproximada de 250 persones i caldrà adquirir la localitat anticipadament a través del lloc web www.sant-genis.cat o bé a Casa Pastors, a partir del dia 10 d'agost i fins a 1 hora abans de l’inic de l’acte.

En directe, per TV Costa Brava
L'acte serà retransmès en directe per TV Costa Brava i a banda de la TDT, es podrà seguir en streaming pel Facebook de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Aquesta retransmissió permetrà compensar la reducció d'aforament que hi haurà a l'interior de l'Espai Ter, una circumstància inevitable per donar compliment a les recomanacions sanitàries. D'aquesta manera,  molts torroellencs i torroellenques podran ser partícips de l'acte des de les seves llars. La Medalla del Montgrí és el màxim distintiu cívic que concedeix l’Ajuntament en reconeixement a les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal. Es poden consultar la concessió de les Medalles del Montgrí dels darrers anys a la web municipal: Medalles del Montgrí

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis