Avisos

Donació de 1.000 euros contra la COVID-19 de l'Associació per les relacions multinacionals Costa Brava

24.07.2020

L'Associació per les relacions multinacionals Costa Brava ha fet una aportació de 1.000 euros per destinar a famílies amb mancances alimentàries de Torroella i de l'Estartit. L'entitat és la promotora del grup de teatre en anglès Pantomime, que des de fa anys realitza les seves representacions al Cine Petit de Torroella de Montgrí. Segons ens han expressat, la donació es fa en agraïment a la col·laboració municipal amb el seu projecte teatral i per contribuir a pal·liar les mancances que estan patint moltes famílies i persones a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica de la COVID-19.

Des de l' Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD l'Estartit volem agrair-los ben sincerament aquesta enorme mostra de generositat, promoguda des d'una iniciativa cultural i social molt arrelada al nostre municipi. Les seves representacions sempre omplen el Cine Petit i són molt ben valorades per la població. El seu projecte, a més, té una finalitat solidària, ja que destinen els guanys que fan amb les representacions, a iniciatives socials.

En aquest cas, els 1.000 euros es podran canalitzar a través del Centre de Distribució d'Aliments (CDA), un servei municipal de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, gestionat per Càritas Baix Ter. Cal remarcar que arran de la pandèmia, el servei ha incrementat d'un 20 % el nombre d'usuaris. En concret, s'atén a un total de 320 famílies, 60 més que en començar el confinament.

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis