Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i Enplater col·laboren en la distribució de pantalles protectores per al sector serveis

L'empresa, dedicada a la impressió d'embalatge flexible, també ha elaborat bosses reciclables per al Centre de Distribució d'Aliments (CDA)

D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.
D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.

23.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí distribuirà gratuïtament pantalles protectores contra la COVID-19 als establiments del sector serveis, que han estat produïdes per Enplater Group, empresa puntera en embalatge flexible, amb seu al municipi. En el marc d'aquesta col·laboració público-privada, l'empresa també han elaborat bosses reciclables que es posaran a disposició de l'Àrea de Serveis Socials i s'utilitzaran al Centre de Distribució d'Aliments (CDA).

Josep Garganta, director general d’Enplater, ha explicat la importància del compromís de l’empresa amb el municipi com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Les mascares protectores han estat desenvolupades en col·laboració amb l'empresa aragonesa Tecnomolde, a la qual Enplater va subministrar el film plàstic. Es tracta d'una pantalla fàcil de confeccionar i de baix cost, que està dissenyada amb un suport de poliestirè (porexpan) i una pantalla de film plàstic flexible. L'ajust al cap es fa amb una goma elàstica convencional.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha agraït el gest d'Enplater i les facilitats que ha donat per col·laborar en el dispositiu municipal pel COVID-19. La distribució de pantalles protectores adreçades al sector serveis encaixa a la perfecció amb el treball que s'està impulsant tant des de l'Ajuntament com dels establiments, tant de l'alimentació, com de la restauració i allotjaments, per convertir Torroella-l'Estartit-Illes Medes en una destinació segura i compromesa plenament amb el compliment de les recomanacions de seguretat sanitàries establertes per a la nova normalitat.

Enplater és una de les empreses més importants de Torroella de Montgrí, tant en nombre de treballadors ocupats com en volum de facturació. L'empresa inclou en la seva estratègia la missió d’ajudar a la societat, complint així amb la seva responsabilitat social. Per aquest motiu, ha col·laborat amb l’empresa Tecnomolde subministrant material per confeccionar màscares per hospitals. El film d’Enplater s’ha utilitzat per les pantalles protectores, fabricades per salvar vides i prevenir contagis en front del Covid-19. Així mateix, l'empresa ha enviat material especial a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb materials de protecció i al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) film per protegir ambulàncies.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis