Avisos

Els equipaments municipals comencen a obrir les seves portes desprès del covid-19

05.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí comença a obrir les portes dels equipaments culturals i de serveis del municipi, desprès de la crisi sanitària del covid-19 que va comportar el tancament de tots els equipaments públics locals. 

Des de ja fa unes dues setmanes, l'edifici consistorial situat a la Plaça de la Vila ja està obert i es realitzen ja tràmits urgents amb cita prèvia. La majoria de tràmits que s'han realitzat durant aquests dies han estat relacionats amb registre civil i padró d'habitants, així com registre d'entrada i pagament de tributs. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha dotat d'un sistema de cita prèvia online i automàtic on els ciutadans poden escollir el dia i hora disponibles per poder fer tràmits. 

Aquesta propera setmana també s'obrirà l'edifici de Can Mach, on estan situades les oficies de l'àrea de Territori i Sostenibilitat, Promoció Econòmica i Comerç i Arxiu Municipal. Pel que fa a l'àrea d'urbanisme, per poder ser atès per tècnics muncipals caldrà demanar també cita prèvia. 

Pel que fa a l'Oficina de Turisme situada al Passeig Marítim de l'Estartit està previst que pugui començar a atendre visitants a partir de la propera setmana. 

Els equipaments culturals

Pel que fa als equipaments culturals, ja s'ha començat també la desecalada i la seva obertura de manera segura. Les biblioteques municipals, juntament amb l'Arxiu municipal van ser els primers en obrir la setmana passada, també amb cita prèvia. Aquest mateix cap de setmana s'obrirà l'històric Cinema Montgrí, convertint-se en la primera sala de cinema que s'obra a la demarcació de Girona desprès de la pandèmia. 

L'edifici de Casa Pastors on estan situades les oficines municipals de Cultura, Educació i Oficina de Català, entre d'altres, obrirà parcialment els dimecres i dijous de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Durant aquest horari es farà farà atenció a l'usuari des de la recepció i es començarà a oferir la possibilitat de disposar de l'auditori per a xerrades, reunions o cursos amb reserva prèvia i aforament limitat. 

Durant l'estiu es preveu que el Cine Petit romangui tancat, així com l'Escola municipal d'Adults, l'Escola Municipal de Música i Dansa i l'Aula d'Art Municipal.  

Pel que fa a la sala d'exposions de la Capella de Sant Antoni es reobrirà els divendres, dissabtes i dilluns, en horari d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Aquesta reobertura es farà doncs de manera parcial i esglaonada amb les mesures de seguretat i prevenció que decreten les autoritats sanitàries. 

El Museu de la Mediterrània també té previst poder obrir les seves portes a finals de la setmana vinent, coincidint amb l'obertura d'altres sales d'exposicions privades del municipi. Per la seva banda, l'Auditori Teatre Espai Ter va obrir l'equipament a partir del 3 de juny per tal de poder fer el retorn presencial de les entrades venudes d'espectacles que s'han hagut de cancel·lar. 

Els equipaments educatius i esportius 

Pel que fa a les escoles bressol municipals obriran les seves portes amb pocs infants i amb totes les mesures de seguretat requerides. L'Escola Bressol El Petit Montgrí acollirà una vintena d'infants dels 110 matriculats. Per la seva banda, a l'Escola Bressol Mar i Cel de l'Estartit s'espera que únicament 12 infants vagin al centre, dels 34 actualment inscrits. 

Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament s'està treballant també per poder començar a obrir els equipaments esportius municipals amb l'arribada de la fase 3 de la desescalada. Aquesta obertura es farà de manera gradual i amb les limitacions que siguin necessàries per tal de garantir la seguretat de les persones que usin les instal.lacions. 

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

14.07.2022

L'exjutge de pau Narcís Coll, el compositor Eduardo Rincon i les seccions locals d'AECC – Catalunya Contra El Càncer i d'Oncolliga Girona, rebran... (Llegir més)

13.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-l'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, inaugura la seva novena edició... (Llegir més)

12.07.2022

La Carnisseria Seli de Torroella de Montgrí ha rebut aquest matí el diploma i la placa de forja que l'acredita com a Establiment Històric. Aquest... (Llegir més)

08.07.2022

Després de l’èxit de la primera edició, Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, posen en marxa la segona edició de... (Llegir més)

Cercador
eventis