Avisos

Els equipaments municipals comencen a obrir les seves portes desprès del covid-19

05.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí comença a obrir les portes dels equipaments culturals i de serveis del municipi, desprès de la crisi sanitària del covid-19 que va comportar el tancament de tots els equipaments públics locals. 

Des de ja fa unes dues setmanes, l'edifici consistorial situat a la Plaça de la Vila ja està obert i es realitzen ja tràmits urgents amb cita prèvia. La majoria de tràmits que s'han realitzat durant aquests dies han estat relacionats amb registre civil i padró d'habitants, així com registre d'entrada i pagament de tributs. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha dotat d'un sistema de cita prèvia online i automàtic on els ciutadans poden escollir el dia i hora disponibles per poder fer tràmits. 

Aquesta propera setmana també s'obrirà l'edifici de Can Mach, on estan situades les oficies de l'àrea de Territori i Sostenibilitat, Promoció Econòmica i Comerç i Arxiu Municipal. Pel que fa a l'àrea d'urbanisme, per poder ser atès per tècnics muncipals caldrà demanar també cita prèvia. 

Pel que fa a l'Oficina de Turisme situada al Passeig Marítim de l'Estartit està previst que pugui començar a atendre visitants a partir de la propera setmana. 

Els equipaments culturals

Pel que fa als equipaments culturals, ja s'ha començat també la desecalada i la seva obertura de manera segura. Les biblioteques municipals, juntament amb l'Arxiu municipal van ser els primers en obrir la setmana passada, també amb cita prèvia. Aquest mateix cap de setmana s'obrirà l'històric Cinema Montgrí, convertint-se en la primera sala de cinema que s'obra a la demarcació de Girona desprès de la pandèmia. 

L'edifici de Casa Pastors on estan situades les oficines municipals de Cultura, Educació i Oficina de Català, entre d'altres, obrirà parcialment els dimecres i dijous de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Durant aquest horari es farà farà atenció a l'usuari des de la recepció i es començarà a oferir la possibilitat de disposar de l'auditori per a xerrades, reunions o cursos amb reserva prèvia i aforament limitat. 

Durant l'estiu es preveu que el Cine Petit romangui tancat, així com l'Escola municipal d'Adults, l'Escola Municipal de Música i Dansa i l'Aula d'Art Municipal.  

Pel que fa a la sala d'exposions de la Capella de Sant Antoni es reobrirà els divendres, dissabtes i dilluns, en horari d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Aquesta reobertura es farà doncs de manera parcial i esglaonada amb les mesures de seguretat i prevenció que decreten les autoritats sanitàries. 

El Museu de la Mediterrània també té previst poder obrir les seves portes a finals de la setmana vinent, coincidint amb l'obertura d'altres sales d'exposicions privades del municipi. Per la seva banda, l'Auditori Teatre Espai Ter va obrir l'equipament a partir del 3 de juny per tal de poder fer el retorn presencial de les entrades venudes d'espectacles que s'han hagut de cancel·lar. 

Els equipaments educatius i esportius 

Pel que fa a les escoles bressol municipals obriran les seves portes amb pocs infants i amb totes les mesures de seguretat requerides. L'Escola Bressol El Petit Montgrí acollirà una vintena d'infants dels 110 matriculats. Per la seva banda, a l'Escola Bressol Mar i Cel de l'Estartit s'espera que únicament 12 infants vagin al centre, dels 34 actualment inscrits. 

Des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament s'està treballant també per poder començar a obrir els equipaments esportius municipals amb l'arribada de la fase 3 de la desescalada. Aquesta obertura es farà de manera gradual i amb les limitacions que siguin necessàries per tal de garantir la seguretat de les persones que usin les instal.lacions. 

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis