Avisos

La Policia Local de Torroella de Montgrí intervé més d'11 quilos de marihuana a dues persones que s'havien saltat el confinament

09.05.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha detingut aquesta matinada dues persones (J.L.P.P. un home de 51 anys i J.F.S, una dona de 39 anys, veïns de l'Alt Empordà) que han estat sorpresos amb més d'11 quilos de cabdells de marihuana ocults en el maleter del seu vehicle. La detenció i incautació s'ha fet al barri de Fora Portal, de Torroella de Montgrí, durant un dels molts controls preventius que realitza el cos policial per garantir el compliment de las mesures de confinament.

L'actuació ha tingut lloc al voltant de les 00:10 h, quan una patrulla ha aturat un vehicle en el qual viatjaven dues persones. En demanar-los la documentació i els motius del desplaçament, han respost amb frases incongruents i contradictòries entre sí. Els agents, a més, han comprovat una olor molt intensa, cada vegada més forta, que procedia de l’interior del vehicle. Per aquest motiu, han demanat al conductor que obrís el maleter. En el seu interior han pogut comprovar que entre eines de construcció, hi havia tres bosses industrials de plàstic negres d'on es desprenia una forta olor característica de la marihuana. En obrir les bosses, han comprovat que estaven plenes de cabdells de marihuana, per la qual cosa han procedit a detenir les dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

La patrulla, un cop finalitzat el servei, ha lliurat els detinguts i la substància intervinguda als Mossos d'Esquadra perquè siguin traslladats a la comissaria i passin a disposició del Jutjat d’Instrucció de la Bisbal d’Empordà.

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis