Avisos

Torroella de Montgrí i l'Estartit faran una prova per desinfectar espais públics amb canons aeronebulitzadors de l'empresa Rubau

06.05.2020

L' Ajuntament de Torroella de Montgrí i l' EMD l'Estartit faran demà una prova de desinfecció a dos carrers del municipi, amb un sistema d’aeronebulització en fred, que s'aconsegueix mitjançant canons nebulitzadors.

La prova es realitzarà al c. Eivïssa de l'Estartit, de 10 a 11 h aproximadament, i de 11 a 12 h al c. Dr. Molinas i a l'aparcament del CAP de Torroella de Montgrí.

Durant el procés de desinfecció no és necessari retirar els vehicles estacionats i evidentment, és un producte no nociu per les persones.

El sistema d’aeronebulització en fred que s'ha ofert a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí és una desinfecció amb una solució desinfectant d'hipoclorit de sodi diluït entre el 0,1 i el 0,5%. Segons l'empresa, hi ha evidències que el coronavirus queda inactiu en contacte amb aquest tipus de solució concentrada al 0,5% amb un temps d'exposició d'1 minut o bé amb una concentració al 0,1% en 5 minuts.

Des del consistori es mantenen les neteges ja previstes amb productes desinfectants a la via pública, contenidors i espais de concurrència. Podeu llegir la notícia: https://ja.cat/FiP5C

 

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis