Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit repartiran a partir de demà 2.500 mascaretes pels usuaris del transport públic del municipi

04.05.2020

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya va fer entrega ahir a la tarda de 2.500 mascaretes a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, destinades a la seva distribució als principals nodes de transport públic. Aquestes mascaretes han arribat coincidint amb l'obligatorietat de l'ús de mascaretes al transport públic, dictada ahir a la tarda, a través del BOE. Podeu consultar-ho el document complet a: https://ja.cat/FILVG

Avui mateix, el consistori s'ha posat en contacte amb la principal empresa de transport públic que opera al municipi, AMPSA, i demà se li farà entrega d'un total de 1.250 mascaretes. Per altra banda, els usuaris de transport públic del municipi podran recollir 3 mascaretes setmanals a les oficines de l'Ajuntament, a la Plaça de Vila, 1, en horari de 9 h  a 13 h. 

Els usuaris de transport públic veïns de l'Estartit podran anar a recollir les mascaretes a la seu de l'EMD, a partir del proper dijous 7 de maig de 10 a 13 h. 

Les principals novetats en el transport públic vigents a partir d'avui inclòs són:

  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Es controlarà l’afluència per limitar l’ocupació a un màxim de la meitat dels seients disponibles i de dos viatgers per metre quadrat a la zona de peu.
  • Caldrà garantir la màxima distància possible entre usuaris a tots els espais.
  • Cal reforçar la higiene i desinfecció de mans abans d’accedir al transport públic i després de sortir-ne.
29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una... (Llegir més)

06.11.2022

Ahir al vespre, a les 20.30 h, es va declarar un incendi en una habitació de la primera de la tres plantes de la residència Vila Montgrí, de... (Llegir més)

02.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduard Font i Coll, exjutge de pau (1974-2000) i Medalla del Montgrí... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis