Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit repartiran a partir de demà 2.500 mascaretes pels usuaris del transport públic del municipi

04.05.2020

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya va fer entrega ahir a la tarda de 2.500 mascaretes a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, destinades a la seva distribució als principals nodes de transport públic. Aquestes mascaretes han arribat coincidint amb l'obligatorietat de l'ús de mascaretes al transport públic, dictada ahir a la tarda, a través del BOE. Podeu consultar-ho el document complet a: https://ja.cat/FILVG

Avui mateix, el consistori s'ha posat en contacte amb la principal empresa de transport públic que opera al municipi, AMPSA, i demà se li farà entrega d'un total de 1.250 mascaretes. Per altra banda, els usuaris de transport públic del municipi podran recollir 3 mascaretes setmanals a les oficines de l'Ajuntament, a la Plaça de Vila, 1, en horari de 9 h  a 13 h. 

Els usuaris de transport públic veïns de l'Estartit podran anar a recollir les mascaretes a la seu de l'EMD, a partir del proper dijous 7 de maig de 10 a 13 h. 

Les principals novetats en el transport públic vigents a partir d'avui inclòs són:

  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Es controlarà l’afluència per limitar l’ocupació a un màxim de la meitat dels seients disponibles i de dos viatgers per metre quadrat a la zona de peu.
  • Caldrà garantir la màxima distància possible entre usuaris a tots els espais.
  • Cal reforçar la higiene i desinfecció de mans abans d’accedir al transport públic i després de sortir-ne.
07.12.2023

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el president de l’EMD de l’Estartit, Genís Dalmau, han signat aquest matí el nou... (Llegir més)

30.11.2023

Ahir es va constituir formalment el Consell Municipal d'Infants de Torroella de Montgrí l'Estartit, un nou òrgan de participació municipal... (Llegir més)

28.11.2023

Els usuaris del camp d'esports municipal de Torroella de Montgrí ja han pogut estrenar el nou enllumenat de l'equipament que ha estat renovat per un... (Llegir més)

27.11.2023

L’Auditori Teatre Espai Ter ha aprofitat la Fira de Sant Andreu per fer pública la programació de gener a juny de 2024 i per presentar la nova... (Llegir més)

23.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el pressupost municipal per al 2024, que serà de 25,4 milions d'euros, un 16 % (3,5 milions)... (Llegir més)

20.11.2023

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida dels actes al carrer programats en el marc de la campanya "A la plaça i mercat, amb bossa i cabàs", amb... (Llegir més)

15.11.2023

Anna Cufinà va rebre ahir dimarts 14 de novembre de 2023 el Diploma de Mestre Artesana, com a reconeixament a la seva  trajectòria professional.... (Llegir més)

15.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat a la teulada de la casa de la vila una càmera web meteorològica que ofereix imatges en directe... (Llegir més)

10.11.2023

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal... (Llegir més)

31.10.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha portat a terme una campanya intensiva per eliminar flora exòtica invasora d'espais verds del municipi.... (Llegir més)

27.10.2023

L'Ajuntament engega la setmana vinent una campanya intensiva de sensibilització per fomentar la reducció del plàstic d'un sòl ús a Torroella de... (Llegir més)

19.10.2023

L'Oficina d'Informació i d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí acull, des d'aquesta setmana, un nou punt de Cau de Llibres... (Llegir més)

17.10.2023

Aquest matí s'ha realitzat la presentació institucional de la quarta edició del projecte educatiu i cultural Connectats pel Teatre que promouen... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis