Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit repartiran a partir de demà 2.500 mascaretes pels usuaris del transport públic del municipi

04.05.2020

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya va fer entrega ahir a la tarda de 2.500 mascaretes a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, destinades a la seva distribució als principals nodes de transport públic. Aquestes mascaretes han arribat coincidint amb l'obligatorietat de l'ús de mascaretes al transport públic, dictada ahir a la tarda, a través del BOE. Podeu consultar-ho el document complet a: https://ja.cat/FILVG

Avui mateix, el consistori s'ha posat en contacte amb la principal empresa de transport públic que opera al municipi, AMPSA, i demà se li farà entrega d'un total de 1.250 mascaretes. Per altra banda, els usuaris de transport públic del municipi podran recollir 3 mascaretes setmanals a les oficines de l'Ajuntament, a la Plaça de Vila, 1, en horari de 9 h  a 13 h. 

Els usuaris de transport públic veïns de l'Estartit podran anar a recollir les mascaretes a la seu de l'EMD, a partir del proper dijous 7 de maig de 10 a 13 h. 

Les principals novetats en el transport públic vigents a partir d'avui inclòs són:

  • És obligatori l’ús de mascareta.
  • Es controlarà l’afluència per limitar l’ocupació a un màxim de la meitat dels seients disponibles i de dos viatgers per metre quadrat a la zona de peu.
  • Caldrà garantir la màxima distància possible entre usuaris a tots els espais.
  • Cal reforçar la higiene i desinfecció de mans abans d’accedir al transport públic i després de sortir-ne.
05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

14.07.2022

L'exjutge de pau Narcís Coll, el compositor Eduardo Rincon i les seccions locals d'AECC – Catalunya Contra El Càncer i d'Oncolliga Girona, rebran... (Llegir més)

13.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-l'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, inaugura la seva novena edició... (Llegir més)

12.07.2022

La Carnisseria Seli de Torroella de Montgrí ha rebut aquest matí el diploma i la placa de forja que l'acredita com a Establiment Històric. Aquest... (Llegir més)

08.07.2022

Després de l’èxit de la primera edició, Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, posen en marxa la segona edició de... (Llegir més)

Cercador
eventis