Avisos

Cap agent de la Policia Local de Torroella de Montgrí presenta símptomes de Covid-19

Les estrictes mesures preventives adoptades han permès protegir el cos, optimitzar els efectius i garantir tots els serveis de seguretat ciutadana

24.04.2020

(24.04.20) La totalitat del agents de la plantilla de la Policia Local de Torroella de Montgrí no presenta signes de Covid-19 ni d'haver passat la malaltia de manera asimptomàtica, segons els testos ràpids a què s'han sotmès. Les proves les han realitzat personal sanitari del CAP de Torroella, a les dependències policials, entre ahir i avui a 20 agents, amb testos que ha fet arribar DIPSALUT, l'organisme de salut pública de la Diputació de Girona. Justament, tan bon punt es va tenir coneixement de l'arribada i disponibilitat d'aquests testos, des del cos es va traslladar a la direcció del CAP la voluntat que els reservats a la policia, en cas de mancança o necessitat, fossin utilitzats, prioritàriament, si ho consideraven oportú els facultatius, per a les residències d'avis i persones vulnerables. Finalment, la decisió facultativa ha estat la de fer els testos als agents.

Es considera que aquesta situació de manca d'afectació del Covid-19 en els agents és fruit de les mesures preventives que es van adoptar ja abans del confinament i de l'estat d'alarma. En quest sentit, la Policia Local ha estat molt estricte i curosa per preservar la salut dels agents, per una qüestió sanitària, però també operativa. Una de les prioritats del dispositiu ha estat la de poder optimitzar i tenir en servei tots els efectius en previsió de la intensificació de les tasques de seguretat ciutadana que es presentaven davant l'evolució de la pandèmia.

Entre d'altres mesures preventives, es va determinar que les patrulles serien sempre individuals i els agents no viatjarien mai en parelles a dins d'un vehicles. També es va establir un sistema de canvi de torns a les dependències policials perquè hi hagués el mínim contacte entre els agents, fent diferents fraccions horàries. Les dependència, a més, s'han anat desinfectant tres vegades al dia i s'ha actuat intensivament als accessos i als vehicles. Els agents, a més, treballen en torns setmanals.

Fins ara, doncs, no hi ha hagut cap baixa i les mesures adoptades han permès garantir el compliment de tots els torns i atendre les necessitats de seguretat ciutadana, no només les derivades del Covid-19, sinó també d'altres serveis, malgrat la situació adversa que s'està vivint.  

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis