Avisos

La brigada municipal reorganitza les tasques per adaptar-les a la situació derivada del coronavirus

08.04.2020

La Brigada Municipal de Torroella de Montgrí ha adaptat les seves funcions durant l'estat d'alarma amb un triple objectiu: protegir la salut de la plantilla, atendre urgències que puguin sorgir aquests dies a la població i preparar-se per al dia en què s'aixequi el confinament. Amb aquest plantejament, s'ha establert un sistema de guàrdies i es manté un grup molt reduït d'operaris per fer tasques de manteniment  internes. Aquests treballs se centren, bàsicament, a posar al dia la maquinària, les eines i els vehicles i es desenvolupen de portes endins al magatzem que la brigada té al polígon industrial. També s'ha aprofitat per desinfectar tant la nau com tots els vehicles i la maquinària

L'objectiu és tenir-ho tot a punt perquè quan es retorni a la normalitat es puguin intensificar els treballs de manteniment de la via pública, que seran molt necessaris, sobretot en parcs públics, places i zones verdes, on en aquesta època de l'any es produeix un acusat creixement d'herbes.

Aquests dies es manté operatiu el camió cuba municipal que està fent actuacions en alguns punts de la xarxa de clavegueram i dels passants dels camps de la plana agrícola per garantir l'evacuació d'aigües plujanes en previsió que es pugui produir algun episodi de pluges intenses.  

Paral·lelament, des de la brigada es coordinen els treballs de desinfecció dels edificis municipals que es fan a traves de l’empresa Ndavant, concessionària del servei de neteja d'aquestes instal·lacions.

Una altra tasca que s'està fent, a través dels conserges, és la de continuar practicant tots els controls sobre la legionel·la i manteniments diversos als equipaments esportius i docents, per tenir-los a punt per a la seva reobertura.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals, Marc Calvet, ha argumentat que «la nostra prioritat en aquest moment és el suport a les àrees que estan treballant en primera línia com salut, policia o serveis socials i tenir a punt tot allò que puguem per tal que de seguida que sigui possible tornar a la feina ho fem tots en les millors condicions».

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis