Avisos

La brigada municipal reorganitza les tasques per adaptar-les a la situació derivada del coronavirus

08.04.2020

La Brigada Municipal de Torroella de Montgrí ha adaptat les seves funcions durant l'estat d'alarma amb un triple objectiu: protegir la salut de la plantilla, atendre urgències que puguin sorgir aquests dies a la població i preparar-se per al dia en què s'aixequi el confinament. Amb aquest plantejament, s'ha establert un sistema de guàrdies i es manté un grup molt reduït d'operaris per fer tasques de manteniment  internes. Aquests treballs se centren, bàsicament, a posar al dia la maquinària, les eines i els vehicles i es desenvolupen de portes endins al magatzem que la brigada té al polígon industrial. També s'ha aprofitat per desinfectar tant la nau com tots els vehicles i la maquinària

L'objectiu és tenir-ho tot a punt perquè quan es retorni a la normalitat es puguin intensificar els treballs de manteniment de la via pública, que seran molt necessaris, sobretot en parcs públics, places i zones verdes, on en aquesta època de l'any es produeix un acusat creixement d'herbes.

Aquests dies es manté operatiu el camió cuba municipal que està fent actuacions en alguns punts de la xarxa de clavegueram i dels passants dels camps de la plana agrícola per garantir l'evacuació d'aigües plujanes en previsió que es pugui produir algun episodi de pluges intenses.  

Paral·lelament, des de la brigada es coordinen els treballs de desinfecció dels edificis municipals que es fan a traves de l’empresa Ndavant, concessionària del servei de neteja d'aquestes instal·lacions.

Una altra tasca que s'està fent, a través dels conserges, és la de continuar practicant tots els controls sobre la legionel·la i manteniments diversos als equipaments esportius i docents, per tenir-los a punt per a la seva reobertura.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals, Marc Calvet, ha argumentat que «la nostra prioritat en aquest moment és el suport a les àrees que estan treballant en primera línia com salut, policia o serveis socials i tenir a punt tot allò que puguem per tal que de seguida que sigui possible tornar a la feina ho fem tots en les millors condicions».

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis