Avisos

La brigada municipal reorganitza les tasques per adaptar-les a la situació derivada del coronavirus

08.04.2020

La Brigada Municipal de Torroella de Montgrí ha adaptat les seves funcions durant l'estat d'alarma amb un triple objectiu: protegir la salut de la plantilla, atendre urgències que puguin sorgir aquests dies a la població i preparar-se per al dia en què s'aixequi el confinament. Amb aquest plantejament, s'ha establert un sistema de guàrdies i es manté un grup molt reduït d'operaris per fer tasques de manteniment  internes. Aquests treballs se centren, bàsicament, a posar al dia la maquinària, les eines i els vehicles i es desenvolupen de portes endins al magatzem que la brigada té al polígon industrial. També s'ha aprofitat per desinfectar tant la nau com tots els vehicles i la maquinària

L'objectiu és tenir-ho tot a punt perquè quan es retorni a la normalitat es puguin intensificar els treballs de manteniment de la via pública, que seran molt necessaris, sobretot en parcs públics, places i zones verdes, on en aquesta època de l'any es produeix un acusat creixement d'herbes.

Aquests dies es manté operatiu el camió cuba municipal que està fent actuacions en alguns punts de la xarxa de clavegueram i dels passants dels camps de la plana agrícola per garantir l'evacuació d'aigües plujanes en previsió que es pugui produir algun episodi de pluges intenses.  

Paral·lelament, des de la brigada es coordinen els treballs de desinfecció dels edificis municipals que es fan a traves de l’empresa Ndavant, concessionària del servei de neteja d'aquestes instal·lacions.

Una altra tasca que s'està fent, a través dels conserges, és la de continuar practicant tots els controls sobre la legionel·la i manteniments diversos als equipaments esportius i docents, per tenir-los a punt per a la seva reobertura.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Serveis Municipals, Marc Calvet, ha argumentat que «la nostra prioritat en aquest moment és el suport a les àrees que estan treballant en primera línia com salut, policia o serveis socials i tenir a punt tot allò que puguem per tal que de seguida que sigui possible tornar a la feina ho fem tots en les millors condicions».

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis