Avisos

La Generalitat executa la reivindicada millora de l'estació d'autobusos de Torroella de Montgrí

L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.

20.02.2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat està portant a terme treballs de millora de l’estació d’autobusos de Torroella de Montgrí. Les obres, pressupostades en 45.000 euros, consisteixen en la instal·lació d’una nova marquesina i d’un nou tancament de l’espai, entre el mur posterior de l’estació i la coberta existents, i l’execució d’altres treballs complementaris. La nova marquesina, que servirà per a millorar l’aixopluc de les persones usuàries, estarà formada per un muret de formigó i una mampara de vidre. L’obra, durant la qual es manté el funcionament habitual del servei d’autobusos, es completarà amb la millora del mobiliari urbà i l’actualització de la senyalització.

El regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, recorda que es tracta d'una obra llargament reivindicada per l'Ajuntament i que la Generalitat s'havia compromès a executar fa temps. Per aquesta raó, no s'ha deixat d'insistir fins que finalment s'ha contractat i adjudicat. El regidor argumenta que el transport públic és un servei essencial per a la població i per a la dinamització econòmica local, tenint en compte la component turística del municipi. L'any passat l'Ajuntament va millorar la connectivitat per a vianants entre l'estació i el passeig de Catalunya, mitjançant la remodelació i ampliació de la vorera del pàrquing públic de la carretera de l’Estartit.


Fotomuntatge de com quedarà la marquesina

Des que es va posar en funcionament, el juny de 2014, l'Ajuntament no ha deixat d'insistir en la millora del servei. A banda de millores estructurals, també s'ha reclamat un increment de les freqüències per adaptar-les a les necessitat de la població i dels visitants. La nova marquesina comportarà una major comoditat als usuaris i també millorarà la imatge de l'equipament.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis