Avisos

L'Ajuntament incorpora 22 persones en atur de llarga durada i risc d'exclusió social

Treballaran a la Brigada Municipal durant sis mesos en el marc del programa Baix Empordà Promou

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat, durant 6 mesos, a 22 persones, totes elles aturades de llarga durada, a través del programa socio laboral Baix Empordà Promou, creat pel Consell Comarcal. S'han integrat a la Brigada Municipal i responen a diferents perfils professionals: 5 peons de manteniment, 2 oficials de paleta, 4 peons de jardineria, 2 peons forestals, 2 peons pintors, 6 manobres i 1 auxiliar administratiu.

D'aquesta manera l'Ajuntament dona continuïtat a la col·laboració amb un programa que millora el grau d’ocupabilitat i de professionalització de persones en risc d'exclusió, incrementant així, la seva experiència laboral i afavorint les opcions d’inserció posteriors. Es promou la contractació de persones en situació d’atur de llarga durada, preferentment més grans de 45 anys, persones perceptores de la renda mínima garantida de la ciutadania, dones en situació d’atur o que han estat víctimes de violència de gènere i persones amb diversitat funcional.

Baix Empordà Promou s'emmarca en el programa ocupacional «Treball i Formació», promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball del Govern Espanyol i el Fons Social Europeu.

Gràcies a aquest pla, a banda de fomentar l'ocupació i generar noves oportunitats de treball, es deixa una gran petjada al municipi en forma de projectes i d'actuacions que d'altra banda no es podrien tirar endavant o es demorarien molt en el temps.

L'alcalde, Jordi Colomí, i el regidor de la Unitat Operativa de Manteniment (UOM), Marc Calvet, juntament amb els responsables de la Brigada Municipal, els van donar la benvinguda dijous al matí, en una trobada que es va fer a les instal·lacions de la brigada municipal.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis