Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí incorpora 25 aturats de llarga durada a través del programa Treball i Formació

20.02.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat 25 persones, totes elles aturades de llarga durada, en el marc del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. Tots ells treballaran a jornada completa, durant 6 mesos, a la Unitat Operativa de Manteniment (UOM), a excepció d'una persona que forma part del Projecte Dona, orientat a dones majors de 52 anys. En aquest cas treballarà als Serveis Econòmics i el contracte és de 12 mesos. Aquest pla dóna continuïtat als desenvolupats els dos darrers anys, que van comportar la incorporació de 30 persones, el 2018, i 24 el 2017.

L'alcalde, Josep Maria Rufí, i el primer tinent d'alcalde i encarregat de la UOM, Jordi Colomí, juntament amb els responsables de la UOM, els han donat la benvinguda ahir al matí, en una trobada que s'ha fet a les instal·lacions de la brigada municipal.

En les seves intervencions han destacat l'aposta que ha fet l'Ajuntament pels plans d'ocupació, la qual cosa l'han convertit en el municipi del Baix Empordà que més n'ha incorporat els darrers anys. Gràcies a aquests plans, a banda de fomentar l'ocupació i generar noves oportunitats de treballs, es deixa una gran petjada al municipi en forma de projectes i d'actuacions que d'altra banda no es podrien tirar endavant o es demorarien molt en el temps. En aquest sentit, s'ha posat com a exemple el projecte de supressió de barreres arquitectòniques que es va poder executar l'any passat. Rufí i Colomí també han destacat i agraït l'esforç de coordinació i organització que implica per a la brigada incorporar un volum tan gran de treballadors.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis