Avisos

El mític submarí groc, protagonista del festival L’Estartit Beatles Weekend–Yellow Edition 2018

La tretzena edició d’un dels principals festivals de tribut a The Beatles es va iniciar ahir al vespre i es tancarà diumenge

11.07.2018

El mític submarí groc serà el gran protagonista de l'edició d'enguany de L’Estartit Beatles Weekend–Yellow Edition 2018, que dedicarà bona part de la programació a commemorar els 50 anys del disc i de la pel·lícula Yellow Submarine, protagonitzada pels Beatles. El festival va arrencar ahir al vespre amb l'inici del Beatles Film Festival i es tancarà diumenge amb un concert de cant coral a càrrec de les Veus de l'Estartit (Plaça de l'Església, 19 h). Entremig, un ampli programa amb música, exposicions, xerrades, presentacions de llibres, sortides en vaixell i cinema, amb una especial dedicació al públic familiar.

El concert estrella d'enguany serà el que oferiran la British Invansion juntament amb The Blue Sisters i els barcelonins The Scarbeats el dissabte 14 de juliol, al passeig del Molinet. A més, en aquest concert també hi haurà la presència d'altres beatlemaníacs com ara Josep Maria Francino (Els Folls), Salvador Escribà (La Salseta), Santi Carulla (Los Mustang) i Rod Davis (The Quarrymen), convidat d'honor d'aquest any. El concert durarà més de tres hores i farà un repàs de la discografia de la banda de Liverpool centrant-se en dos discos: White Album (Apple Records, 1968) i Yellow Submarine (Apple Records, 1969).

Rod Davis, Premi Beatlemaníac 2018

L'artista més destacat de la tretzena edició del Beatles Weekend l'Estartit és Rod Davis. El cantant i fundador de The Quarrymen, juntament amb Jonh Lennon, és una de les persones gràcies a les quals van existir The Beatles, ja que va ser qui va presentar Paul McCartney a John Lennon. Per aquest motiu Rod Davis rebrà el Premi Beatlemaníac de l'any, actuarà en directe acompanyat de The British Invasion el divendres 13 a la sala Mariscal i oferirà la xerrada La música skiffle a Anglaterra i els Quarrymen, el dissabte 14. El cartell del festival el completen grups com Les Veus de l'Estartit, Nautilus Trio, The Soul Sisters i The Yellow Submarine Band.

Una de les línies centrals de la programació són les propostes per a tota la família. Les tardes del 14 i 15 de juliol hi haurà tallers de maquillatge, submarins i xapes, i un photocall amb la vestimenta més divertida dels Fab Four. A més, el dissabte 14 se celebrarà un concert familiar amb la Yellow Submarine Band. Al Beatles Weekend també es projectarà cinema a la fresca, i hi haurà exposicions retrospectives i un dinar familiar.

Fins al 31 d’agost podreu visitar a la Sala d'Actes de l'EMD de l'Estartit l’exposició «Return to Pepperland», a partir de la col·lecció de Jordi Melgosa i Amparo García.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis