Avisos

Primera trobada de la Taula de Joventut de Torroella de Montgrí

Taula de Joventut de Torroella de Montgrí
Taula de Joventut de Torroella de Montgrí
Taula de Joventut de Torroella de Montgrí
Taula de Joventut de Torroella de Montgrí

30.04.2018

El dissabte 21 d'abril es va dur a terme la primera Taula de Joventut organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Hi van assistir més d'una vintena de joves d'àmbits diversos com l'esport, l'skate, la salut o el lleure i els responsables de l'àrea de Joventut del municipi. Estudiants i/o treballadors de totes les edats partícips del moviment juvenil del municipi, amb l'ànim de revisar les polítiques de joventut i proposar iniciatives.

La trobada va tenir una durada d'un parell d'hores i va resultar molt útil per tal de contrastar amb els joves propostes com el carnet Montgrí Jove, el punt d'informació juvenil o la remodelació de l'Skate. També va servir per acollir diverses propostes com la creació de noves entitats, esdeveniments i espais.

Les joves i els joves van reclamar amb entusiasme poder disposar d'un Espai juvenil al municipi des d’on poder desenvolupar iniciatives autònomament i amb responsabilitat. Van proposar una revisió del concepte actual de les Barraques de la Festa Major proposant algunes modificacions en l'organització i programació. Es va acordar la creació d'una aula d'estudi que complementi la funció de la Biblioteca als cap de setmanes i alguns joves es van oferir com a representants juvenils a les jornades organitzades per l'àrea de Salut. Els responsables de l'àrea de Joventut van difondre la possibilitat que els joves presentin propostes als pressupostos participatius.

Es va concloure amb la voluntat de repetir la trobada periòdicament, i el compromís de totes i tots de treballar per tirar endavant totes les iniciatives plantejades.

El jovent del municipi és viu, i es mou.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis