Avisos

Presenten la setena edició de les jornades gastronòmiques de la poma

L'acte s'ha celebrat aquest matí al nou mirador de la coberta transitable de l'Espai Medes

Els i la representants dels establiments participants.
Els i la representants dels establiments participants.
Jordi Colomí, Xavier Dilmé, Francesc Ferrer, Jaume Armengol i Narcís Coll.
Jordi Colomí, Xavier Dilmé, Francesc Ferrer, Jaume Armengol i Narcís Coll.

07.10.2021

Aquest matí hem presentat formalment la setzena edició de les Jornades Gastronòmiques «La Poma a la Cuina», de Torroella de Montgrí i l'Estartit, que es desenvolupen durant tot aquest mes d'octubre. L'acte s'ha celebrat a la coberta transitable de l'Espai Medes, un nou espai que s'ha obert al públic aquest estiu, des d'on es contemplem unes magnífiques vistes de les Medes, el port i el nucli de l'Estartit. Aquest doncs, ha estat el primer acte públic que s'hi organitza.

L'acte ha comptat amb l'assistència dels restauradors que participen en les jornades i de l'alcalde, Jordi Colomí Massanas; el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer; el vicepresident primer i conseller comarcal de Promoció Econòmica i Turisme, Xavier Dilmé; el representant de l'Estació Nàutica l’Estartit–Illes Medes, Narcís Coll Ferrer; i el president Poma de Girona, Jaume Armengol Bosch.

Les jornades estan organitzades per l'Estació Nàutica Estartit-Illes Medes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD de l’Estartit, i el patrocini de IGP Poma de Girona i Celler Castell de Peralada. Els restaurants que hi participen enguany són: Picasso (a Torroella de Montgrí) i Alba, Nereida, Club Nàutic Estartit, La Palmera i Medes II (a L'Estartit).

Tots els menús o carta de suggerències elaborats pels restauradors tenen la poma com a protagonista, sigui com a entrant, acompanyament, plat principal o postres, i ho han fet a preus molt continguts tenint en compte la qualitat de les propostes, que oscil·len entre els 25 i els 39 euros.

Cal tenir en compte, a més, que la poma es troba en aquesta època de l’any en plena recol·lecció i, per tant, en el seu millor moment per degustar-la. D'altra banda, les jornades ofereixen una excel·lent oportunitat d'acostar-se a Torroella i a l'Estartit i gaudir de la seva àmplia oferta de serveis culturals i d'oci, especialment vinculats al turisme actiu, natura i cultura, aprofitant, alhora, la bonança de temps que encara ens acompanya en aquesta època de l'any.

Consulteu aquí els menús

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis